شنبه ، 15 آذر ، 1399

کد خبر: 204   |  دفعات بازدید : 2763   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

آغاز به کار نشست مراکز مشاوره منطقه 5 کشور در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

21 شهریور, 1394

نشست مسئولان و کارشناسان مرکز مشاوره منطقه 5 کشور از امروز آغاز به کار کرد.

نشست مسئولان و کارشناسان مرکز مشاوره منطقه 5 کشور صبح شنبه 21 شهریورماه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد.

این نشست با حضور 20 نفر ازمسئولان و کارشناسان مرکز مشاوره 13 دانشگاه از دانشگاههای منطقه 5 کشور که شامل دانشگاههای استان های فارس، خوزستان، کهکیلویه و بویراحمد و بوشهر می باشد، به مدت سه روز از امروز تا روز دوشنبه 23/6/94 به میزبانی مرکز مشاوره دانشگاه سلمان فارسی کازرون در حال برگزاری است.

در افتتاحیه این نشست دکتر پولادی سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون ضمن ابراز خرسندی از حضور مشاورین و مسئولین مراکز مشاوره ای دانشگاه های منطقه 5 کشور در شهرستان کازرون و عرض خیر مقدم و خوشامد گویی به حضار، اظهار نمودند علی رغم زمان برگزاری این نشست که مصادف با ثبت نام ورودی های جدید دانشگاه می باشد امیدواریم میزبان خوبی باشیم.

دکتر پولادی امر مشاوره روحی و روانی را نیاز مبرم و ضروری جامعه به خصوص دانشجویان دانستند  و افزودند: اصلی ترین و مهم ترین نقش مشاوره مسئله امید بخشی به دانشجویان است و مشاوران ما باید به این امر توجه داشته باشند.

پس از برگزاری مراسم افتتاحیه کارگاه آموزشی راهنمای گام به گام درمان مشکلات شایع تحصیلی دانشجویان با حضور دکتر حسن آبادی عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی و مدرس این کارگاه شروع شد.