شنبه ، 15 آذر ، 1399

کد خبر: 168   |  دفعات بازدید : 3603   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

افتتاح نمایشگاه کتاب دانشجویی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

25 آذر, 1393
افتتاح نمایشگاه کتاب دانشجویی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

نمایشگاه کتاب دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی با حضور هیات رئیسه دانشگاه  افتتاح شد.

این نمایشگاه که از روز یکشنبه 23/09/93 آغاز به کار کرده است تا پایان وقت اداری چهار شنبه 26 /09/93 ادامه خواهد داشت.

در این نمایشگاه بیش از هزار عنوان کتاب از ده انتشاراتی در زمینه های  علمی، آموزشی ، ادبی، سیاسی، تاریخی، مذهبی، فرهنگی، کمک آموزشی و اجتماعی وجود دارد.

انتشارات و کتابفروشی های تهران، شیراز، قم و کازرون از جمله: انتشارات نوید شیراز، کتاب فروشی بچه های کتاب، کتاب فروشی و انتشارات بانک کتاب، دفتر حفظ و نشر آثار دفاع مقدس، کیهان، انقلاب اسلامی، قدر ولایت، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، نشر معارف قم و نشر دانشگاهی برپا شده است.

کتاب های این نمایشگاه با % 15 تخفیف در اختیار دانشجویان قرار می گیرد و همچنین بن خرید کتاب به همه دانشجویان  دانشجویان دانشگاه اختصاص یافته است.

افتتاح نمایشگاه کتاب دانشجویی در دانشگاه سلمان فارسی کازرونافتتاح نمایشگاه کتاب دانشجویی در دانشگاه سلمان فارسی کازرونافتتاح نمایشگاه کتاب دانشجویی در دانشگاه سلمان فارسی کازرون