یکشنبه ، 9 آذر ، 1399

کد خبر: 97   |  دفعات بازدید : 3890   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

افتخارآفرینی نشریه دانشجویی «جوانه» در پنجمین جشنواره نشریات بسیج دانشجویی کشور

15 آبان, 1392

نشریه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی «جوانه»، متعلق به بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در پنجمین جشنواره نشریات بسیج دانشجویی کشور، موفق به کسب مقام دوم در بخش ویژه این جشنواره شد.

در متن تقدیر نامه از سوی مهندس حسین قدیانی، مسئول وقت سازمان بسیج دانشجویی کشور خطاب به مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون آمده است: «به پاس حضور ارزنده شما در پنجمین جشنواره نشریات بسیج دانشجویی و فعالیت های مؤثرتان در عرصه مطبوعات دانشجویی و با امید به تداوم تلاشتان در گسترش تفکّر بسیجی و تعالی گفتمان انقلاب اسلامی، بدینوسیله اثر منتشر شده جنابعالی در نشریه «جوانه» به عنوان رتبه دوم در بخش ویژه این جشنواره انتخاب گردید.»

گفتنی است پنجمین جشنواره نشریات بسیج دانشجویی در راستای تقویت و بالندگی و ارج نهادن به زحمات و تلاش های دانشجویان بسیجی و شناسایی نخبگان این عرصه با شعار «دانشگاه اسلامی، تفکر متعهد و نشریه مولد» برگزار گردید که نشریه جوانه به واسطه جریان سازی مؤثر در فضای دانشگاه و هدایت فرهنگی نیروی فکری دانشگاه در جهت تحقق ارزشها و آرمان های انقلاب اسلامی و حرکت در راه امام و رهبری، موفق به کسب این مقام در بین نشریات بسیج دانشجویی کشور شد.