چهارشنبه ، 1 بهمن ، 1399

کد خبر: 1857   |  دفعات بازدید : 50   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

انتخابات صندوق قرض‌الحسنه امام زمان (عج) اعضا هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد

23 دی, 1399

با برگزاری جلسه مجمع عمومی صندوق قرض‌الحسنه امام زمان (عج) اعضا هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، اعضا این مجمع عمومی ضمن دریافت گزارش سالانه عملکرد صندوق، با برگزاری انتخابات، اعضا جدید هیئت مدیره و بازرس این صندوق را انتخاب نمودند.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر سیروس بهرامی، عضو هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و عضو هیئت مدیره صندوق قرض‌الحسنه امام زمان(عج) این دانشگاه در این جلسه که صبح روز 22 دی ماه و با حضور اعضا مجمع در سالن اجتماعات علامه دوانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد، با ارائه گزارشی خاطر نشان نمود: صندوق قرض‌الحسنه امام زمان(عج) اعضاي هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، موسسه‌اي غیرتجاري، غیردولتی و داراي شخصیت حقوقی و مالی مستقل  است. این صندوق در سال ۹۶ با مدیریت دکتر عسکری، دکتر خسروی و دکتر بهرامی کار خود را آغاز کرد. هدف از تشکیل صندوق فراهم آوردن زمینه‌هاي مناسب براي حمایت مادي و معنوي جهت ارتقاي رفاه اعضاي هیات علمی دانشگاه سلمان فارسی، اعم از شاغل و بازنشسته، در امور رفاهی و معیشتی است. پس از ارزیابی نحوه سپرده‌گذاری، بانک رسالت برای افتتاح حساب انتخاب شد.

دکتر بهرامی در ادامه خاطر نشان نمود: در طول این دوره تعداد اعضای صندوق به ۳۲ نفر افزایش یافت. یک نوبت وام ۱۰۰ میلیون ریالی به همه اعضا پرداخت شد. طی نوبت دوم هم وام به مبلغ 150 میلیون ریال به ۲۳ نفر از اعضا پرداخت شد. کارمزد وام‌های پرداختی، صرف حق‌الزحمه هیئت مدیره، هزینه‌های حسابرسی صندوق و خرید کارت هدیه برای تمامی اعضای صندوق شده است.

گفتنی است در پایان این نشست، انتخابات اعضا جدید هیئت مدیره برگزار و دکتر علی مجیدی نیا و سیدهاشم خاتمی به عنوان اعضای اصلی و دکتر فرهاد براتی به عنوان عضو علی‌البدل صندوق انتخاب شدند. همچنین دکتر سیروس بهرامی به عنوان بازرس صندوق انتخاب شد.