یکشنبه ، 10 اسفند ، 1399

کد خبر: 634   |  دفعات بازدید : 846   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

24 مهر, 1398
انتشار نخستین شماره خبرنامه دانشگاه سلمان فارسی کازرون

نخستین شماره خبرنامه دانشگاه سلمان فارسی کازرون که به مروری بر فعالیت‌ها و دست‌آوردهای علمی ـ پژوهشی این دانشگاه در سال تحصیلی 98-97 اختصاص دارد، منتشر گردید.
بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در شماره نخست این خبرنامه علاوه بر مروری بر رویدادهای خبری مرتبط با دانشگاه، نگاهی به توسعه آموزش‌های آزاد و مجازی که از برنامه‌های راهبردی معاونت آموزشی دانشگاه محسوب می‌شود و همچنین ایده‌های علمی نوآورانه در دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز انداخته شده است.
این شماره حاوی مطالبی پیرامون شهرستان کازرون و یادداشت‌هایی از اعضا هیئت علمی این دانشگاه نیز می‌باشد.
گفتنی است این خبرنامه به مدیرمسوولی دکتر مهدی رضایی و با سردبیری دکتر مرضیه صادق‌زاده منتشر شده است.

دریافت نخستین شماره خبرنامه دانشگاه سلمان فارسی کازرون