شنبه ، 15 آذر ، 1399

کد خبر: 212   |  دفعات بازدید : 4691   |  نظرات : 3 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

انتصاب دکتر مهدی رضایی به عنوان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

27 مهر, 1394

طی حکمی از سوی دکتر فرهاد براتی سرپرست دانشگاه، دکتر مهدی رضایی به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است با عنایات به مراتب تعهد، دانش، تجربه و شایستگی، جنابعالی به عنوان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه منصوب می شوید.

دکتر براتی در این حکم ضمن آرزوی توفیق برای دکتر رضایی از ایشان خواستند با بهره مندی از تجارب کارکنان متعهد مجموعه فرهنگی در راستای اجرای مأموریت های فرهنگی دانشگاه به منظور ایجاد تحول بر مبنای گسترش ارزش های اصیل اسلامی همراه با بسط نشاط  و امید به آینده گام بردارند.

شنبه, 09 آبان,1394 10:31 ب.ظ
با سلام و احترام
انتصاب جنابعالی را به عنوان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی صمیمانه تبریک میگویم.
شنبه, 09 آبان,1394 10:32 ب.ظ
شنبه, 09 آبان,1394 10:37 ب.ظ