شنبه ، 15 آذر ، 1399

کد خبر: 404   |  دفعات بازدید : 2151   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

انتصاب دکتر نظام الدین قاسمی به عنوان سرپرست بخش روانشناسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

16 بهمن, 1396

با حکم دکتر فرهاد براتی رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر نظام الدین قاسمی به عنوان سرپرست بخش روانشناسی دانشگاه  منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است با عنایت به تعهد، تخصص و شایستگی به عنوان سرپرست بخش روانشناسی دانشگاه منصوب می شوید.

دکتر براتی در این حکم ضمن آرزوی توفیق برای دکتر قاسمی از ایشان خواستند با توکل به خداوند متعال، ضمن  بهره مندی از تجارب مفید همکاران، ماموریت ها و وظایف محوله را بر پایه قوانین، سیاستها و برنامه های مصوب دانشگاه و وزارت علوم ، تحقیقات وفناوری به انجام رساند.

مسلم عباسی
دوشنبه, 16 بهمن,1396 09:47 ق.ظ