یکشنبه ، 9 آذر ، 1399

کد خبر: 192   |  دفعات بازدید : 3836   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

29 اردیبهشت, 1394
انتصاب سرپرست جدید بخش آموزش زبان انگلیسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون

با حکم دکتر رضا پولادی سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون، پریسا عبدالرضاپور به عنوان سرپرست بخش آموزش زبان انگلیسی منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و شایستگی سرکار عالی و بر اساس تصمیمات هیات رئیسه دانشگاه از تاریخ25/2/ 94  به عنوان سرپرست بخش آموزش زبان انگلیسی منصوب    می شوید.

دکتر پولادی در این حکم ضمن آرزوی توفیق برای خانم عبدالرضاپور و تاکید بر بهره مندی از تجارب مفید همکاران از ایشان خواستند که  ماموریت ها و وظایف محوله را بر پایه قوانین، سیاست ها و برنامه های مصوب دانشگاه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به انجام رساند.

سارا مرادی
چهارشنبه, 30 اردیبهشت,1394 03:34 ب.ظ
استاد گرانقدر سرکار خانم دکتر پریسا عبدالرضاپور
خرسندم که سکان مدیربت بخش آموزش زبان انگلیسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به دستان با کفایت سرکارعالی سپرده شد.
بی شک تخصص، تجربه و تعهد سرکارعالی مسیر توسعه را هموارتر از همیشه خواهد کرد.
صمیمانه تبربک اینجانب را به واسطه این حسن انتخاب پذیرا باشبد.
توفیق روزافزونتان را از خداوند منان خواستارم.
سارا مرادی
دانشجوی آموزش زبان انگلیسی (نودو یک)