شنبه ، 15 آذر ، 1399

کد خبر: 67   |  دفعات بازدید : 5691   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

اگر می خواهیم در زندگی به نتیجه مطلوب برسیم باید نگاهی واقع بینانه داشته باشیم

14 اردیبهشت, 1392

به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)، چهارشنبه یازدهم اردیبهشت ماه، مراسم جشنی به همت بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در این دانشگاه برگزار شد.
در این مراسمِ جشن که در سالن اجتماعات استاد علی دوانی این دانشگاه برگزار شد، حاج آقا حق جو، سخنران برنامه ضمن اشاره به لزوم تصحیح تلقی های موجود افراد نسبت به دین و دنیا گفت: باید تلقی های خود را نسبت به دین و دنیا، غرب، واقیت های ازدواج و ... اصلاح کرد و سپس این تلقی های اصلاح شده را در خود نهادینه کنیم تا تأثیر آن را در زندگی ببینیم.
وی بیان داشت: اگر حضرت فاطمه (س) مورد توجه اهل بیت (ع) بوده و دارای شأن و منزلت بالایی از جانب خدا بودند به خاطر نگاه واقع بینانه و تلقی های درستشان نسبت به دین و دنیا بود.
این فعال فرهنگی در خصوص تلقی های موجود نسبت به دنیا گفت: دو تلقی نسبت به دنیا وجود دارد که عبارت است از اینکه وقتی افراد چیزی را در دنیا دارند و آن را دوست می دارند اما آن چیز را از وی می گیرند و وقتی افراد آنچه را که در دنیا ندارند دوست دارند که آن را داشته باشند.
وی افزود: تلقی صحیح نسبت به دین این است که آنچه را که دوست داری در مقابلش ایستادگی کنی.
حاج آقا حق جو با تأکید بر اینکه ما در زندگیمان در توهم و خیال زندگی می کنیم خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم در زندگی به نتیجه مطلوب برسیم باید نگاهی واقع بینانه داشته باشیم نه در توهم به سر ببریم.
این فعال فرهنگی تأکید کرد: علت الگو شدن حضرت فاطمه زهرا (س) تلقی های صحیح ایشان از زندگی است که در زمینه های ازدواج و شوهرداری، زهد، ولایت مداری، حیاء و ... قابل توجه و بررسی است.
در ابتدای این مراسم ابراهیم آروند، مدیر فرهنگی دانشگاه سلمان فارسی به نمایندگی از هیئت رئیسه دانشگاه این روز فرخنده را به دانشجویان تبریک گفت.
قرائت شعر طنز، اجرای سرود توسط گروه سرود نوآموزان مهد کودک بهشت، مولودی خوانی توسط مداح اهل بیت، برادر رستگار مقدم، مسابقه زنده و اهدای جوایز از دیگر برنامه های این مراسم بود.