یکشنبه ، 10 اسفند ، 1399

کد خبر: 632   |  دفعات بازدید : 961   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بازدید آینده‌سازان ایران از دانشگاه سلمان فارسی کازرون

23 مهر, 1398
بازدید آینده‌سازان ایران از دانشگاه سلمان فارسی کازرون

فرزندان اساتید و کارمندان دانشگاه سلمان فارسی با حضور در این دانشگاه، در قالب اجرای برنامه‌های فرهنگی، با محیط دانشگاهی و فضای کار والدین خود آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی، در این برنامه که به مناسب روز جهانی کودک و از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار گردید، کودکان 3 تا 7 ساله در قالب اجرای برنامه‌های متنوعی همچون اجرای تئاتر، قصه‌گویی، کارگاه گروهی نقاشی و... توانستند از نزدیک با فضاهای دانشگاهی آشنا شوند.
در پایان این برنامه ضمن پذیرایی از کودکان، هدایایی به آنها تقدیم شد.