شنبه ، 3 آبان ، 1399

کد خبر: 669   |  دفعات بازدید : 605   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بازدید دانش‌آموزان کازرون از دانشگاه سلمان فارسی

03 دی, 1398
بازدید دانش‌آموزان کازرون از دانشگاه سلمان فارسی

همزمان با روز جهانی فیزیک و با هدف آشنا ساختن هرچه بیشتر دانش‌آموزان با محیط‌های دانشگاهی، جمعی از دانش‌آموزان سال آخر مدرسه نمونه دولتی سعادت کازرون با حضور در دانشگاه سلمان فارسی، ضمن بازدید از فضاهای مختلف این دانشگاه، به صورت مقدماتی با محیط‌های دانشگاهی آشنا شدند.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در ابتدای این بازدید، دکتر تقدسی مدیر گروه رشته فیزیک دانشگاه سلمان فارسی و دکتر مردانی عضو هیئت علمی دانشگاه مالک اشتر ضمن خوش‌آمدگویی به دانش‌آموزان، به بیان کلیاتی پیرامون فضاهای دانشگاهی و برخی مباحث تخصصی‌تر در حوزه فیزیک پرداختند.

پس از آن دانش‌آموزان با حضور در رصدخانه دانشگاه و همچنین آزمایشگاه پیشرفته حالت جامد دانشگاه سلمان فارسی کازرون از این فضاها نیز بازدید و آشنایی مقدماتی با این فضاها را نیز کسب نمودند.

گفتنی است در پایان این برنامه که از سوی انجمن علمی فیزیک دانشگاه سلمان فارسی کازرون و با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه برگزارگردید، به رسم یادبود، هدایایی به دانش‌آموزان اهدا گردید.