یکشنبه ، 9 آذر ، 1399

کد خبر: 202   |  دفعات بازدید : 3012   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بالا بردن ضریب هدایت الکتریکی مس با استفاده از CNT

21 شهریور, 1394

طی یک پروژه پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق دانشگاه آزاد بوشهر، ضریب هدایت الکتریکی نانو ذرات مس با استفاده از نانو تیوب کربن، به مقدار چشمگیر و قابل توجهی افزایش پیدا کرد.

دکتر رضا پولادی استاد راهنمای این پایان نامه توضیح دادند: که طی این پروژه که توسط آقای مهندس حیدرزاده انجام گرفت با استفاده از نانو ذره کربن و استفاده از نسبت وزنی پنجگانه ضریب هدایت الکتریکی نانو ذره مس به سه برابر افزایش داده شد.

وی افزود این موضوع باعث گردید تا مقاومت الکتریکی این عنصر بطور چشمگیری در مقیاس آزمایشگاهی کاهش داده شود و این امر همچنین موجب کاهش افت چشمگیر انرژی در سیم های مسی حامل جریان برق خواهد گردید.

این پروژه با مشارکت پژوهشکده نانو فناوری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و بخش شیمی دانشگاه شیراز انجام پذیرفته است.

لازم به ذکر است که سازمان برق منطقه ای استان فارس جهت انجام حمایت های مالی ادامه این پروژه اعلام آمادگی نموده که مراحل مذاکره و انجام آن در دست اقدام است.