جمعه ، 3 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 1882   |  دفعات بازدید : 126   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با حضور جمعی از مسئولان و دانشگاهیان صورت پذیرفت/ آیین رونمایی از نخستین شماره خبرنامه دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد

16 اسفند, 1399

آیین رونمایی از نخستین شماره خبرنامه دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور هیئت رئیسه دانشگاه سلمان فارسی کازرون، رئیس مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری و سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کازرون، نماینده امام جمعه و جمعی از مسئولان شهرستان کازرون، در سالن کنفرانس دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در ابتدای این نشست، که صبح روز پنج‌شنبه، 12 اسفندماه در سالن کنفرانس این دانشگاه برگزار شد، ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیرمسئول، سردبیر، مدیر اجرایی و اعضا تحریریه این خبرنامه و همچنین با تقدیر از همراهی‌های صورت گرفته از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در روند صدور مجوز این خبرنامه، خاطر نشان نمود: خبرنامه دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در راستای تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه عمل خواهد نمود. در مسیر برنامه‌ریزی‌ها و ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز دانشگاه سلمان فارسی کازرون تلاش شده است تا با توجه به بیانیه مأموریت دانشگاه و همچنین سیاست‌گذاری‌های کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ظرفیت‌های مناسبی برای ارتباط موثر با جامعه ایجاد شود و انتشار خبرنامه دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در همین راستا دنبال خواهد شد.

دکتر فاضل‌نیا همچنین با اشاره به تلاش‌های افرادی همچون میرزا صالح کازرونی که نخستین روزنامه ایران را منتشر نمود و با تصریح بر سابقه دیرینه سایر اهالی اندیشه و فرهنگ کازرون در تاریخ روزنامه‌نگاری ایران، افزود: خوشبختانه این خبرنامه در شهرستانی منتشر می‌شود که سنت روزنامه‌نگاری دیرینه‌ای دارد. برهمین اساس نیز ظرفیت‌های فرهنگی و علمی دانشگاه را در کنار جامعه مطبوعاتی کازرون قرار می‌دهیم تا در تلاشی هم‌افزا بتوانیم شرایط مطلوب توسعه منطقه را هرچه بیشتر میسر سازیم.

در ادامه این نشست، علی مظفری، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کازرون نیز طی سخنانی با قدردانی از رویکرد مدیریت دانشگاه سلمان فارسی کازرون در جهت شفافیت عملکرد و ارتباط گسترده با بخش‌های مختلف جامعه، وجود خبرنامه برای این دانشگاه را یک ضرورت دانست و خاطر نشان نمود: مطبوعات در همه زمینه‌ها نقش بسزایی دارند. حال اینکه چنین ظرفیتی در اختیار دانشگاه سلمان فارسی کازرون قرار گرفته که رویکرد بسیار مناسب و موثری در جهت پیوند علمی با جامعه دنبال می‌نماید، می‌تواند نویدبخش رخدادهای مناسبی در آینده باشد و بنده به واسطه تحقق این کار زیبا و در شأن شهرستان و دانشگاه، از تمامی افرادی که در انتشار آن نقش داشته‌اند، تشکر می‌نمایم.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کازرون همچنین ضمن اظهار تاسف از تعطیلی هفته‌نامه سلمان که به نام سلمان فارسی صحابه گرانقدر پیامبر اسلام(ص) مزین است، افزود: آماده کمک‌رسانی به هفته‌نامه سلمان در هر زمینه ممکنی هستیم که از دستمان ساخته باشد.

حجت الاسلام جلالی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کازرون نیز در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از انتشار نخستین شماره خبرنامه دانشگاه سلمان فارسی کازرون، ابراز امیدواری نمود اضافه شدن این نشریه به جمع نشریات فعال بتواند به تقویت هرچه مناسب‌تر مطبوعات در سطح شهرستان کازرون و منطقه منجر شود. ایشان همچنین با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک دانشگاه سلمان فارسی کازرون و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس، دستاوردهای آن را برای شهرستان کازرون مهم ارزیابی نمود و بر تداوم همکاری‌ها بین این دو نهاد تأکید نمود.

در این مراسم همچنین دکتر علیرضا راستی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و سردبیر خبرنامه این دانشگاه، با مروری بر روند انتشار شماره نخست و اشاره به چشم‌اندازهای پیش‌رو خاطر نشان نمود: این نشریه متعلق به کل مجموعه دانشگاه سلمان فارسی کازرون است. رویکردی که داریم این است که بتوانیم سه حوزه اعضا هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان را با عموم جامعه بیش از پیش ارتباط داده و از این بستر برای معرفی و توسعه هرچه مناسب‌تر خدمات دانشگاه به عموم مردم استفاده نماییم.

گفتنی است در شماره نخست خبرنامه دانشگاه سلمان فارسی کازرون، علاوه بر مروری بر رویدادهای مهم این دانشگاه، یادداشت‌هایی به قلم دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه، دکتر علیرضا راستی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی و سردبیر خبرنامه نیز منتشر شده است که به ترتیب به تشریح رویکردهای کلان دانشگاه سلمان فارسی کازرون و همچنین چشم‌اندازهای پیش‌روی خبرنامه این دانشگاه اشاره کرده‌اند. مصاحبه با دکتر محمدرضا پورکریمی، عضو هیئت علمی بخش فیزیک دانشگاه به بهانه انتشار مقاله ایشان در یکی از نشریات گروه انتشارات نیچر، مروری بر شرح حال میرزا محمدصادق درویش کازرونی، مولف کتاب تحفه‌السالک، معرفی دو مطالعه صورت گرفته در گروه شهرسازی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در ارتباط با فضای شهری این شهر و همچنین گزارش‌های تصویری از تحقق راهبرد وفاق و تلاش براساس میثاق‌نامه کاری کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون از جمله مطالب دیگری است که در شماره نخست این خبرنامه منتشر شده است.

خبرنامه دانشگاه سلمان فارسی کازرون در قالب فصلنامه و به صاحب‌امتیازی دفتر ریاست و روابط عمومی این دانشگاه و با مدیرمسئولی دکتر مهدی رضایی و سردبیری دکتر علیرضا راستی منتشر شده است. مدیر داخلی این خبرنامه دکتر علی غفارپناه و اعضا هیئت تحریریه آن شامل مهندس علیرضا دهقان، دکتر یاسر خواجوی، دکتر لیلا شاملی، دکتر احسان منبری و مهندس امیراحمد نیری، از اعضا هیئت علمی این دانشگاه است.

علاقمندان به دریافت این خبرنامه می‌توانند نسخه دیجیتال آن را از طریق سایت دانشگاه سلمان فارسی کازرون به آدرس www.kazerunsfu.ac.ir دریافت نموده و از طریق رایانامه newsletter@kazerunsfu.ac.ir با هیئت تحریریه آن در ارتباط باشند.