یکشنبه ، 10 اسفند ، 1399

کد خبر: 1802   |  دفعات بازدید : 136   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با صدور حکمی از سوی دکتر غریب فاضل‌نیا صورت گرفت / انتصاب دکتر فرهاد براتی به عنوان مدیر گروه ادبیات دانشگاه سلمان فارسی کازرون

19 مهر, 1399

دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، طی حکمی دکتر فرهاد براتی، عضو هیئت علمی بخش زبان و ادبیات فارسی این دانشگاه را برای مدت 2 سال به سمت مدیر گروه ادبیات دانشگاه سلمان فارسی کازرون منصوب نمود. ایشان همچنین در حکمی جداگانه از زحمات دکتر زیبا قلاوندی در زمان تصدی مسئولیت مدیر گروه ادبیات دانشگاه سلمان فارسی کازرون، تقدیر و تشکر نمود.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در بخشی از حکم دکتر فاضل‌نیا، خطاب به دکتر براتی آمده است: به استناد «آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری» و بنا به پیشنهاد شورای گروه محترم ادبیات، بدین‌وسیله جناب‌عالی را برای مدت 2 سال به سمت مدیر گروه ادبیات دانشگاه سلمان فارسی کازرون منصوب می‌نمایم.

گفتنی است دکتر فرهاد براتی، استادیار بخش ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون است که صاحب تألیفات متعددی در مجلات معتبر داخلی و خارجی می‌باشد.

متن حکم دکتر فاضل‌نیا، خطاب به دکتر براتی بدین شرح است:

جناب آقای دکتر فرهاد براتی

عضو محترم هیات علمی بخش زبان و ادبیات فارسی

با سلام و احترام،

پیشرفت و ارتقای جایگاه دانشگاه در عرصه آموزش، پژوهش و ارائه خدمت در گرو فعالیت هدفمند گروه‌های آموزشی است که با بهره‌مندی از اساتید مجرب و متعهد، خاستگاه پویایی و بالندگی علمی در دانشگاه هستند. در این راستا به استناد «آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری» و بنا به پیشنهاد شورای محترم گروه ادبیات، بدین‌وسیله جناب‌عالی را برای مدت 2 سال به سمت مدیر گروه ادبیات دانشگاه سلمان فارسی کازرون منصوب می‌نمایم.

انتظار می‌رود در طول دوران مدیریت، با برنامه‌ریزی و استفاده بهینه از کلیه منابع و بهره‌مندی از توان اعضای هیئت علمی و دانشجویان عزیز آن گروه، علاوه بر وظایف مصرح در آئین‌نامه مدیریت دانشگاه‌ها، موارد ذیل مورد پیگیری جدی حضرت‌عالی قرار گیرد.

ـ برنامه‌ریزی در مسیر تحقق اهداف برنامه راهبردی دانشگاه

ـ تلاش جهت ارتقای جایگاه دانشگاه در حوزه آموزش و تلاش مضاعف برای ارتقای کیفیت آموزش با هدف تربیت دانشجویان عالم، محقق و متعهد

ـ همکاری جدی با واحدهای ذیربط در زمینه اجرای برنامه‌های توسعه‌ای در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی و دانشجویی با تأکید بر ارتقای کیفیت در تمام سطوح

ـ همراهی و هماهنگی با سایر گروه‌های آموزشی دانشگاه در ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش

ـ برنامه‌ریزی و بسترسازی مناسب برای حرکت بالنده دانشگاه در راستای جامعه محوری و کارآفرینی

ـ بسترسازی مناسب برای جذب اعضای هیئت علمی عالم و متعهد به اصول حرفه‌ای

ـ ارائه گزارش عملکرد کاری در مورد پیشرفت امور، همراه با طرح برنامه توسعه‌ای

سلامتی، تندرستی و دوام توفیق شما را جهت اجرای وظایف محوله از خداوند منان خواستارم.

با آرزوی توفیق الهی

دکتر غریب فاضل نیا