چهارشنبه ، 12 آذر ، 1399

کد خبر: 1825   |  دفعات بازدید : 115   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با صدور حکمی از سوی دکتر غریب فاضل‌نیا صورت گرفت / انتصاب دکتر لیلا شاملی به سمت مشاور اجرایی و رئیس حوزه ریاست دانشگاه

29 آبان, 1399

دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، طی حکمی دکتر لیلا شاملی، عضو هیات علمی بخش روانشناسی این دانشگاه را به سمت مشاور اجرایی و رئیس حوزه ریاست دانشگاه سلمان فارسی کازرون منصوب نمود.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در بخشی از حکم دکتر فاضل‌نیا، خطاب به دکتر شاملی آمده است: «نظر به تعهد، شایستگی و تجربه ارزنده سركارعالی، با عنایت به گستردگی حیطه‌های کاری حوزه ریاست دانشگاه و ضرورت تمرکز و استمرار تعامل پویا و سازنده با طیف گسترده‌ای از نهادها و سازمان‌های خارج از دانشگاه و نیز ضرورت تسریع در انجام امور همراه با دقت نظرهای کارشناسی، به‌موجب این ابلاغ با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی و نيز حفظ سمت، از روز شنبه مورخ 1 آذرماه 1399 به‌عنوان مشاور اجرایی و رئیس حوزه ریاست دانشگاه منصوب می‌گردید.»

گفتنی است دکتر لیلا شاملی، متولد سال 1365، اهل و ساکن کازرون است. ایشان پس از اخذ کارشناسی و کارشناسی‌ارشد خود در رشته روانشناسی بالینی در دانشگاه شیراز، مدرک دکتری روانشناسی خود را با رتبه اول از دانشگاه شهید چمران اهواز دریافت نمود. وی از سال 1392 با سمت رئیس مرکز مشاوره در دانشگاه سلمان فارسی کازرون مشغول به کار شد و از سال 1395 با مرتبه استادیاری، عضو هیئت علمی گروه روانشناسی این دانشگاه گردید. ایشان از سال 1397 سرپرستی گروه روانشناسی و مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده عهده‌دار هستند. دکتر شاملی تاکنون مقاله‌های علمی متعددی را منتشر نموده‌اند که از جمله آنها می‌توان به 13 مقاله علمی پژوهشی با درجه ISC، یک مقالهJCR  ـ Q1 و 10 عنوان مقاله علمی ارائه شده در کنفرانس‌های علمی اشاره کرد. ایشان نماینده سازمان نظام روانشناسی در شهرستان کازرون نیز هستند.

متن حکم دکتر فاضل‌نیا، خطاب به دکتر شاملی بدین شرح است:

سرکار خانم دکتر لیلا شاملی

عضو محترم هیات علمی بخش روانشناسی

با سلام و احترام،

انتظار دارد، با اتکاء به فضل الهی و سرلوحه قراردادن اصول مصرح در میثاق‌نامه کاری و بیانیه مأموریت دانشگاه، مجدانه تمام همت خود را در جهت، هماهنگي، ساماندهی و ارتقای عملكردي و نيز تسريع در انجام امور حوزه ریاست، با بهره‌گیری از تمام امکانات و منابع در اختیار در قالب برنامه‌ریزی‌هاي اصولی، عملياتي و هدفمند نسبت به انجام وظایفی که به عهده گرفته‌اید (شرح پیوست)، به كار بنديد.

همواره توفیق روزافزون شمارا از ایزد منان خواستارم.

دکتر غریب فاضل‌نیا

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون