یکشنبه ، 10 اسفند ، 1399

کد خبر: 1871   |  دفعات بازدید : 115   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با صدور حکمی از سوی دکتر غریب فاضل‌نیا صورت گرفت / انتصاب دکتر مهدی عسکری به سمت سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه سلمان فارسي كازرون

23 بهمن, 1399

دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، طی حکمی دکتر مهدی عسکری، عضو هیئت علمی بخش فیزیک این دانشگاه را برای مدت 2 سال به سمت سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه سلمان فارسي كازرون منصوب نمود. ایشان همچنین در حکمی جداگانه، از زحمات دکتر سیروس بهرامی‌دشتکی در زمان تصدی مسئولیت سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه سلمان فارسی کازرون، تقدیر و تشکر نمود.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در بخشی از حکم دکتر فاضل‌نیا، خطاب به دکتر عسکری آمده است: نظر به مراتب تعهد و سوابق جناب‌عالی و به استناد بند 3ـ7ـ (1) از فصل دوم «مجموعه اهداف، وظایف و پستهای سازمانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون» به موجب این ابلاغ، ضمن حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، برای مدت 2 سال به عنوان سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه سلمان فارسي كازرون منصوب می‌شوید.

گفتنی است دکتر مهدی عسکری، متولد سال 1358 و اهل کازرون می‌باشد. ایشان پس از اخذ مدرک کارشناسی در رشته فیزیک از دانشگاه خلیج فارس بوشهر و کارشناسی‌ارشد در رشته فیزیک، گرایش ماده چگال از دانشگاه شهید بهشتی، مدرک دکتری خود را در رشته فیزیک، گرایش اپتیک و لیزر از دانشگاه شیراز اخذ نمود. دکتر عسکری تاکنون مقاله‌های علمی ISI متعددی را منتشر نموده‌اند و چندین مقاله علمی نیز از ایشان در کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی ارائه گردیده است.

متن حکم دکتر فاضل‌نیا، خطاب به دکترعسکری بدین شرح است:

جناب آقای دکتر مهدی عسکری

عضو محترم هیات علمی بخش فیزیک

با سلام و احترام؛

انتظار دارد با اتکا به فضل الهی و سرلوحه قراردادن قوانین موضوعه و اصول مصرح در میثاق‌نامه کاری و بیانیه مأموریت دانشگاه، مجدانه تمام تلاش و همت خود را در جهت هماهنگی، ساماندهی و ارتقای عملکردی حوزه نظارت و ارزیابی دانشگاه، همراه با تسریع در انجام امور و دقت نظرهای کارشناسی و با بهره‌گیری از تمام امکانات و منابع و ظرفیت‌های در اختیار، در قالب برنامه‌ریزی‌های اصولی و عملیاتی و هدفمند نسبت به انجام وظایفی که بر عهده گرفته‌اید (به شرح پیوست) به کار بندید.

همواره توفیق روزافزون شما را از ایزد منان مسئلت می‌نمایم.