چهارشنبه ، 12 آذر ، 1399

کد خبر: 1824   |  دفعات بازدید : 90   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با صدور حکمی از سوی دکتر غریب فاضل‌نیا صورت گرفت / انتصاب دکتر نسیمه نوحی‌جدسی به سمت مشاور رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در امور زنان و خانواده

29 آبان, 1399

دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، طی حکمی دکتر نسیمه نوحی جدسی، عضو هیات علمی زبان انگلیسی این دانشگاه را به سمت مشاور رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در امور زنان و خانواده منصوب نمود. وی همچنین در حکمی جداگانه با قبول استعفای دکتر لیلا شاملی، از زحمات ایشان در زمان تصدی مسئولیت مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده، تقدیر و تشکر نمود.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در بخشی از حکم دکتر فاضل‌نیا، خطاب به دکتر نوحی‌جدسی آمده است: «نظر به تعهد، شایستگی و تجربه ارزنده سركارعالی، به‌موجب این ابلاغ با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، از روز شنبه مورخ 1 آذرماه 1399به‌ عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده منصوب می‌گردید.»

گفتنی است دکتر نسیمه نوحی‌جدسی، متولد سال 1364، اهل و ساکن کازرون است. ایشان کارشناسی ارشد و دکتری آموزش زبان انگلیسی خود را از دانشگاه شیراز دریافت نمود. وی از سال 1397 در گروه زبان انگلیسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و با مرتبه استادیاری مشغول به فعالیت می‌باشد. دکتر نوحی‌جدسی تاکنون مقاله‌های علمی متعددی را منتشر نموده‌اند که از جمله آنها می‌توان به 6 عنوان مقاله علمی ـ پژوهشی چاپ شده در مجلات علمی و نیز 6 عنوان مقاله علمی ارائه شده در کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی اشاره کرد.

متن حکم دکتر فاضل‌نیا، خطاب به دکتر نوحی‌جدسی بدین شرح است:

سرکار خانم دکتر نسیمه نوحی‌جدسی

عضو محترم هیات علمی زبان انگلیسی

با سلام و احترام،

نظر به تعهد، شایستگی و تجربه ارزنده سركارعالی، به‌موجب این ابلاغ با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، از روز شنبه مورخ  1 آذرماه 1399 به‌ عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده منصوب می‌گردید.

انتظار دارد، با اتکاء به فضل الهی و سرلوحه قراردادن اصول مصرح در میثاق‌نامه کاری و بیانیه مأموریت دانشگاه، مجدانه تمام همت خود را در جهت، هماهنگي، ساماندهی و ارتقای عملكردي و نيز تسريع در انجام امور، با بهره‌گیری از تمام امکانات و منابع در اختیار، در قالب برنامه‌ریزی‌هاي اصولی، عملياتي و هدفمند نسبت به انجام وظایفی که به عهده گرفته‌اید (شرح پیوست)، به كار بنديد.

همواره توفیق روزافزون شمارا از ایزد منان خواستارم.

دکتر غریب فاضل‌نیا

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون