چهارشنبه ، 9 مهر ، 1399

کد خبر: 791   |  دفعات بازدید : 118   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برپایی مراسم زیارت عاشورا همزمان با سالروز شهادت امام سجاد (ع)

24 شهریور, 1399

صبح امروز، 24 شهریورماه، همزمان با سالروز شهادت امام سجاد(ع)، مراسم زیارت عاشورا، ویژه کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در این دانشگاه برگزار گردید.

برپایی مراسم زیارت عاشورا همزمان با سالروز شهادت امام سجاد (ع)

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این مراسم که با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با شیوع بیماری کرونا و در محوطه مقابل نمازخانه دانشگاه برگزار گردید، کارکنان دانشگاه به قرائت زیارت عاشورا پرداختند.

گفتنی است این برنامه از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار گردید و برگزاری آن در روزهای دوشنبه هفته‌های آتی نیز تداوم خواهد یافت.

برپایی مراسم زیارت عاشورا همزمان با سالروز شهادت امام سجاد (ع)برپایی مراسم زیارت عاشورا همزمان با سالروز شهادت امام سجاد (ع)