چهارشنبه ، 30 مهر ، 1399

کد خبر: 668   |  دفعات بازدید : 601   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برپایی کارگاه آموزشی آشنایی با ساختار نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران

02 دی, 1398
برپایی کارگاه آموزشی آشنایی با ساختار نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران

کارگاه آموزشی آشنایی با ساختار نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران ویژه کارمندان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر ابوذر خسروی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه در این کارگاه ضمن بیان تاریخچه شکل‌گیری ساختارهای حکومتی در جهان و ایران، به بیان جزییاتی پیرامون قوانین و مقررات جاری در قوای مختلف کشور پرداختند.
دکتر خسروی همچنین به تشریح شرح وظایف و حدود اختیارات و روندهای تصمیم‌گیری در ارکان مختلف کشور پرداختند و اطلاعات مرتبط را به شرکت کنندگان در این کارگاه ارایه نمودند.
گفتنی است این کارگاه با هدف افزایش سطح آشنایی کارمندان دانشگاه سلمان فارسی کازرون با ساختار نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران و از سوی مدیریت امور اداری این دانشگاه برگزار گردید.