یکشنبه ، 9 آذر ، 1399

کد خبر: 154   |  دفعات بازدید : 3383   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون

18 شهریور, 1393

دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون به همراه دیگر دانشجویان دانشگاههای کازرون با هدف محرومیت زدایی و خدمت رسانی در عرصه های مختلف فرهنگی، آموزشی، بهداشتی و عمران در چهار گروه جهادی به روستاهای  بخش های جره و بالاده و کوهمره نودان اعزام شدند و در طول یک ماه خدمات و فعالیتهای موثری را انجام دادند.

این دانشجویان در عرصه بهداشتی درمانی، طرح پالایش سلامت و کارگاه های آموزشی توجیهی ویژه بانوان و همچنین کلاس های آموزشی امداد و نجات برگزار کردند و در بخش دامپزشکی توسط کلینک سیار گروه جهادی، دام و طیور روستا مورد معاینه قرار دادند و داروی رایگان با توجه به نیاز  اهدا کردند.

این دانشجویان همچنین در عرصه فرهنگی برنامه های مختلفی را برگزار کردند، که از جمله آن می توان به اجرای دوره  آموزش قرآن کریم و آموزش معارف اسلامی با شیوه تدریس جدید به همراه مسابقه و به صورت حلقه های معرفتی ، همچنین برگزاری کلاس های هنری و صنایع دستی، مسابقات ورزشی و سرگرمی، دیدار با خانواده معظم شهدا در روستا ، پخش فیلم سینمایی، توزیع لوح های فشرده  نرم افزاری با عناوین «برای ریحانه» در رابطه با حجاب و عفاف، «رضوان» حاوی کلیپ ها و نماهنگ های زیبا و حذاب ، «در مسیر زندگی» حاوی مجموعه سخنرانی هایی در مورد ازدواج ـ همسرداری ـ تربیت فرزند ، «جوانه» حاوی فیلم های ارزشی ویژه کودکان ، برگزاری ادعیه توسل و عاشورا در منازل خانواده شهدای روستا، انجام مشاوره مذهبی و اجتماعی و تحصیلی ، دیوار نویسی در سطح روستا ها و رصد آسمان در شب با تلسکوپ اشاره کرد.

در عرصه عمرانی با توجه به اینکه ساخت و تکمیل مسجدالنبی(ص) روستای ایلان از پروژه های گروه های جهادی بسیج دانشجویی بود امسال نیز آبدارخانه مسجد مورد بهره برداری قرار گرفت.

با توجه به وضعیت اقتصادی برخی از روستاییان تعدادی سبدکالا حاوی برنج و مرغ به تعدادی از افراد بی بضاعت روستاهای هدف اهدا شد.

در عرصه اقتصاد مقاومتی نیز با توجه به رایزنی ها و اطلاع رسانی هایی که انجام شد بانوان روستا که در عرصه قالی بافی و صنایع دستی فعالیت دارند دارای مدرک شوند و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گیرند. همچنین در طول اردو نیز مشاوره هایی در خصوص مشاغل خانگی به اهالی روستا داده شد.

اردوهای جهادی بسیج دانشجویی علاوه بر محرومیت زدایی و خدمت رسانی در عرصه های مختلف فرهنگی، آموزشی، بهداشتی و عمرانی دارای تأثیرات و فواید چندسویه و متقابل بسیاری برای اهالی روستا و دانشجویان بسیجی است که از جمله آن ها می توان به ایجاد شور و حال و پویایی مذهبی در روستا، کشف استعدادهای گوناگون در روستا، محور قرار گرفتن مساجد و حسینه ها برای فعالیت های مذهبی و تقويت روحيه همدلي، ايثار،  برادري، اعتماد به نفس برای اهالی روستا و ... و برای دانشجویان ایجاد و تقویت روحيه جمعي و ایجاد بستری مناسب برای حضور منسجم و موثر دانشجویان در صحنه های خدمت رسانی، زمینه سازی برای حداکثر استفاده از قابلیت های علمی دانشجویان جهت حفظ منابع ملی و زیرساختی و رفع مشکلات مردم، سازمان دهی توان علمی، انرژی جوانی و روحیه انقلابی دانشجویان بسیجی برای نقش آفرینی در عرصه های خدمت رسانی و سازندگی، تقويت روحيه خودباوري، اعتماد به نفس و اميد و مسئوليت پذيري در دانشجويان بسيجي بوسیله کمک در رفع مشکلات مردم، ایجاد دغدغه در مدیران و برنامه ریزان آینده نظام برای ايجاد اعتماد عمومي و خوش بيني بين مردم نسبت به نظام مقدس جمهوري اسلامي با تلاش در نگاه داشتن سطح زندگی مردم در وضعیت مطلوب و مناسب و ... اشاره کرد.