شنبه ، 15 آذر ، 1399

کد خبر: 406   |  دفعات بازدید : 3033   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری اردوی فرهنگی تفریحی قشم دانشجویان دختر دانشگاه سلمان فارسی کازرون

29 بهمن, 1396
برگزاری اردوی فرهنگی تفریحی قشم دانشجویان دختر دانشگاه سلمان فارسی کازرون

اردوی چهار روزه فرهنگی تفریحی بازدید از جزیره قشم ویژه دانشجویان دختر دانشگاه سلمان فارسی کازرون از تاریخ 25 لغایت 27 بهمن ماه 1396 برگزار شد.

در اردوی فرهنگی تفریحی قشم که به مدت چهار روز با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با فرهنگ، آداب و رسوم و تاریخ قشم برگزار شد، دانشجویان از نمایشگاه و فروشگاه صنایع دستی در جزیره هنگام و کارگاه آموزشی آشنایی با جانواران دریایی در منطقه جنگلهای حرا بازدید کردند.

بازدید از جاذبه های طبیعی گردشگری جزیره مانند دره ستارگان، دره چاهکوه، تعقیب دلفین ها و گردش در جزیره هنگام از دیگر برنامه های این اردوی چهار روزه بود.

برگزاری اردوی فرهنگی تفریحی قشم دانشجویان دختر دانشگاه سلمان فارسی کازرونبرگزاری اردوی فرهنگی تفریحی قشم دانشجویان دختر دانشگاه سلمان فارسی کازرون