یکشنبه ، 9 آذر ، 1399

کد خبر: 66   |  دفعات بازدید : 5758   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری «تریبون آزاد دانشجویی» در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

10 اردیبهشت, 1392

«تریبون آزاد دانشجویی» با موضوع «معیارها و ویژگی های رئیس جمهور اصلح»، دوشنبه نهم اردیبهشت ماه در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.
در این برنامه که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد، نمایندگان بسیج دانشجویی، انجمن های علمی، کانون های فرهنگی، شورای تربیت بدنی و دانشجویان دیگر به صورت مستقل، به ارائه نقطه نظرات خود پیرامون معیارها و ویژگی های رئیس جمهور اصلح پرداختند.
در این تریبون آزاد دانشجویان به بیان معیارهای متعددی برای رئیس جمهور اصلح پرداختند که از جمله آن می توان به ولایت مداری، مردمی بودن، داشتن نقاط قوت منهای نقاط ضعف رئیس جمهور فعلی، توجه به آزادی، ارائه برنامه مدون در موضوع اقتصاد و سیاست، تدبیر در جهت رفع تحریم های اقتصادی، استفاده از نخبگان در کابینه، توجه به خصوصی سازی و ... اشاره کرد.

مائده
پنجشنبه, 02 خرداد,1392 10:56 ق.ظ
در مورد تریبون آزاد دانشکاه نظری که می تونم بدم اینه که افرادی که شرکت میکنن حرفاونظراتشون حمله به دولت ولحن انتفادی داره وحرفاشون معمولا کلیشه ای وتکراریه ولی به عنوان یک فعالیت سیاسی در محیط فرهنگی دانشگاه علیه . باتشکر