یکشنبه ، 9 آذر ، 1399

کد خبر: 100   |  دفعات بازدید : 3999   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری تعزیه «قافله سالاران کربلا» در دانشگاه سلمان فارسی

26 آبان, 1392

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، تعزیه «قافله سالاران کربلا»، در این دانشگاه اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون ، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، تعزیه «قافله سالاران کربلا»، در تاریخ شنبه 18 آبان ماه در سالن اجتماعات این دانشگاه اجرا شد.

در این تعزیه که با هنرنمایی گروه خواهران طلاب مکتب الزهراء (س) و همکاری اداره فرهنگ و ارشاد کازرون برگزار شد، صحنه حرکت اهل بیت امام حسین(ع) از کربلا تا ورود به کوفه، خطبه حضرت زینب (س) خطاب به مردم کوفه، مجلس یزید و آوردن سرهای شهدا و خطبه امام حسن (ع) در آن مجلس و ورود اهل بیت (ع) به مدینه با هنرمندی هرچه تمام به نمایش گذاشته شد.

گفتنی است تعزیه قافله سالاران کربلا به کارگردانی مریم باقری و نویسندگی انسیه مبصری و مریم باقری و بازی الهه دشتبان، انسیه مبصری، رؤیا رضوی، طاهره شفیعی، زهرا کردستانی، زهرا نوروزی، سهیلا نصیری، راضیه مبصری، اعظم نوروزی، شهناز اژدری، سکینه انشاری، مرجان ندایی، طیبه سرداری، زهره کیانیان، مریم باقری، سارا زحمتکش، ثنا ایزدی، کوثر دهقان، سید علی مرتضوی، امیرحسین باقری، علیرضا نصیری، فاضل نصیری بر روی صحنه رفت.