یکشنبه ، 9 آذر ، 1399

کد خبر: 44   |  دفعات بازدید : 5281   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری سلسله کارگاه های «أمر به معروف و نهی از منکر؛ چرا و چگونه؟» در دانشگاه سلمان فارسی

12 آذر, 1391

سلسله کارگاه های «أمر به معروف و نهی از منکر؛ چرا و چگونه؟» به همت بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، جمعه سوم آذر ماه الی شنبه پنجم آذر ماه در این دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه ها که با هدف آشنایی دانشجویان بسیجی با چرایی و چگونگی أمر به معروف و نهی از منکر برگزا شد، حجت الاسلام رضا حق جو ضمن شناساندن ساختار و سیستم اجرایی أمر به معروف و نهی از منکر به توضیح آن ها پرداخت.

در این کارگاه ها همچنین مراحل أمر به معروف و نهی از منکر از نگاه برون دینی مورد بررسی قرار گرفت و صفات آمرین به معروف و ناهیان از منکر به بحث گذاشته شد.

مشاوره و عملی کردن روش های أمر به معروف و نهی از منکر، موضوع پایانی این کارگاه ها بود.