یکشنبه ، 10 اسفند ، 1399

کد خبر: 625   |  دفعات بازدید : 835   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری مراسم زیارت عاشورا در دانشگاه صحابه پیغمبر

10 مهر, 1398
برگزاری مراسم زیارت عاشورا در دانشگاه صحابه پیغمبر

روز چهارشنبه دهم مهرماه 1398 مراسم پرفیض زیارت عاشورا در نمازخانه دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، این مراسم به دعوت پایگاه مقاومت شهید احمدی‌روشن در نمازخانه این دانشگاه با حضور اعضای بسیج ادارات شهرستان کازرون به همراه هیئت رییسه، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه برگزارشد.

در این مراسم معنوی و پرفیض، پس از قرائت زیارت عاشورا و نوحه‌خوانی که به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام پذیرفت، عزادارانِ شرکت‌کننده صبحانه را میهمان سفره سیدالشهدا بودند.