چهارشنبه ، 30 مهر ، 1399

کد خبر: 675   |  دفعات بازدید : 740   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری مراسم یادبودی برای درگذشتگان سقوط هواپیمای اوکراینی

22 دی, 1398
برگزاری مراسم یادبودی برای درگذشتگان سقوط هواپیمای اوکراینی

مراسم یادبودی برای بزرگداشت 176 مسافر هواپیمای اوکراینی که در سانحه اخیر، دار فانی را وداع گفتند، در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این مراسم که با حضور هیئت‌رییسه، اعضا هیئت علمی، کارمندان و دانشجویان این دانشگاه و برخی از مقام‌های سیاسی شهرستان، از جمله معاون سیاسی فرمانداری ویژه کازرون برگزار گردید، حاضرین ضمن بزرگداشت این مسافرین و با ابراز همدردی با خانواده‌های آنها و عموم مردم، به نوشتن یادبودهایی برای زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره آنها پرداختند.

گفتنی است این برنامه از سوی تشکل مستقل اسلامی قلم و اندیشه دانشگاه سلمان فارسی کازرون و در محوطه این دانشگاه برگزارگردید.