شنبه ، 3 آبان ، 1399

کد خبر: 679   |  دفعات بازدید : 515   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کلاس آموزشی دستورالعمل ارتقای رتبه کارکنان

05 بهمن, 1398
برگزاری کلاس آموزشی دستورالعمل ارتقای رتبه کارکنان

کلاس آموزشی دستورالعمل ارتقای رتبه کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با حضور کارمندان این دانشگاه برگزار گردید.
بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این کلاس آموزشی که روز شنبه 5 بهمن ماه و با هدف آشنایی کارکنان با مفاد و جزییات شیوه‌نامه ارتقای رتبه برگزار گردید، حمیدرضا رئیسی، مدیر امور اداری و پشتیبانی با مرور این شیوه‌نامه به تشریح بندهای مختلف آن پرداخت.
وی همچنین با تصریح بر این نکته که تنظیم این شیوه‌‎نامه با استفاده از آخرین ضوابط و قوانین اداری و استفاده از نظر کارشناسان مختلف صورت گرفته است، به سوال‌های حاضرین پاسخ گفت.
گفتنی است این برنامه از سوی معاونت اداری و مالی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و در سالن کنفرانس این دانشگاه برگزار گردید.