یکشنبه ، 10 اسفند ، 1399

کد خبر: 1873   |  دفعات بازدید : 120   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

به میزبانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون صورت پذیرفت / برگزاری نشست روسا و معاونان دانشگاه‌های کازرون با مسئولان بسیج دانشجویی استان فارس

27 بهمن, 1399

صبح امروز، 27 بهمن‌ماه، نشست روسا و معاونان دانشگاه‌های کازرون با مسئولان بسیج دانشجویی استان فارس به میزبانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در ابتدای این نشست، دکتر محمدرضا دالوند، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، با تصریح بر لزوم ارتقا سطح کیفی برنامه‌های بسیج دانشجویی خاطر نشان نمود: بایستی تحلیل SWOT را برای واکاوی مناسب‌تر برنامه‌ها در نظر داشت و تلاش نمود برنامه‌های تازه و نویی را اجرا نمود.

در ادامه دکتر علیرضا راستی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با اشاره به چالش‌های بروکراتیک موجود در روندهای اداری خاطر نشان نمود: مشکلات ناشی از روندهای بروکراتیک و کاغذبازی‌های اداری، بر روند اجرای برنامه‌های فرهنگی تأثیرات نامطلوبی برجای می‌گذارد. همچنین باید توجه به احصا و رصد تهدیدهای سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی در دستورکار جدی قرار گیرد.

اعظم قنبریان، رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران کازرون نیز در این نشست به مسائل مرتبط با برنامه‌ریزی‌ها در حوزه‌های فرهنگی اشاره کرد و خاطر نشان نمود: یکی از ضرورت‌های اصلی در این حوزه، برنامه‌ریزی‌های فرهنگی بلندمدت است. همچنین بایستی در نظر داشت که باتوجه به شرایط به وجود آمده ناشی از شیوع کرونا، لازم است برنامه‌ریزی‌های مناسبی را برای اجرای برنامه‌های فرهنگی در دوران پساکرونا داشت.

در ادامه این نشست، ریحانی، معاون فرهنگی مرکز آموزش عالی زینب کبری(س) کازرون، با اشاره به برخی محدودیت‌های مالی، خاطر نشان نمود: اجرای برنامه‌های با کیفیت مناسب، نیازمند صرف هزینه‌های زیادی است. به عنوان مثال برای اجرای یک کارگاه فرهنگی باکیفیت، بایستی هزینه‌های بالایی را صرف نمود و در این مورد بایستی دقت‌نظر زیادی داشت تا بتوان برنامه‌های مطلوبی را اجرا کرد.

دکتر علی‌محمد احمدی‌قراچه، رئیس دانشگاه پیام‌نور کازرون نیز در این نشست اظهار نمود: پرهیز از شعارزدگی در روندهای مطالبه‌گری، می‌تواند زمینه‌ساز تأثیرگذاری مطلوب برنامه‌ها شود.

در پایان این نشست، سعید یوسفی، مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس، طی سخنانی با تشکر از حضور و همراهی روسا و معاونین دانشگاه‌های کازرون، به ضرورت مطالبه‌گری دانشجویان پرداخت و خاطر نشان نمود: بایستی به مقوله‌های فرهنی، نگاه مسأله‌محور داشت. همچنین نیاز است که از مراکز تحقیقاتی دانشجویی حمایت نمود تا بتوان دستاوردهای علمی مناسبی را نیز کسب کرد.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس همچنین افزود: آمادگی برای دوران پساکرونا و ایجاد زمینه‌هایی جهت نشاط و فعالیت‌های سازنده در مناسبات مختلف اجتماعی، از جمله رویکردهایی است که بایستی دنبال شود و از ظرفیت‌های مختلف برای تحقق آنها بهره گرفت.