یکشنبه ، 9 آذر ، 1399

کد خبر: 159   |  دفعات بازدید : 3501   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

تصویب طرح تحقیقاتی سرپرست دانشگاه سلمان فارسی توسط صندوق حمایت از پژوهشگران کشور

23 شهریور, 1393

طرح تحقیقاتی دکتر رضا پولادی سرپرست دانشگاه سلمان فارسی با عنوان "تولید و مشخصه یابی پوشش­های نانو کامپوزیتی cu-4c با خواص بهبود یافته و به کار رفته در ادوات الکتریکی" از سوی کارگروه فنی و مهندسی صندوق حمایت از پژوهشگران کشور به تصویب رسید.

لازم به ذکر است طرح نامبرده از سوی کارگروه فنی و مهندسی این صندوق موفق به تصویب در سطح Q1 شده و 200،000،000 ریال به آن تخصیص یافته است.