25 آبان, 1399
ظهر امروز، 25 آبانماه، با برگزاری نشستی در سالن کنفرانس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، آیین تکریم تلاشهای جمعی از معاونان و مدیران این دانشگاه و معارفه معاون مالی و اداری و رئیس گروه آموزشهای آزاد و مجازی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور هیئترئیسه و برخی از اعضا هیئت علمی دانشگاه برگزار گردید.
بنا به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر غریب فاضلنیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در این آیین ضمن تقدیر از تلاشهای تمامی معاونها و مدیرهای گذشتهی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، به ویژه آنهایی که طی چند ماه اخیر ادامه مسیر مدیریتی خود را به دیگر همکاران سپردهاند، تغییر و تحولهای صورت گرفته را در راستای چرخش نخبگان و استفاده حداکثری از ظرفیتها برشمرد و خاطر نشان کرد: تغییر و تحولها در هر سازمانی، امری معمول است و در قوانین و مقررات دانشگاه هم پیشبینی شده است. بنده به سهم خود از همراهیها و تلاشهای همهی همکاران محترم در تمامی بخشهای مختلف دانشگاه اعم از معاونان، مدیران، کادر اداری و سایر کارکنان محترم دانشگاه، به ویژه معاونان و مدیران محترمی که طی چند ماه اخیر پست خود را به همکاران دیگر تحویل دادهاند، قدردانی میکنم.
دکتر فاضلنیا با اشاره به آیهی سورهی مبارکهی شمس، به هدف رستگاری و فلاح انسانها اشاره کرد و با برشمردن گامها و مراحل دستیابی به آن از جمله مشارطه، مراقبه، محاسبه، معاقبه و...، خاطر نشان نمود: بنا بر آموزههای دینی و توصیههای علمای بزرگ اخلاق، مشارطه به معنای عهد و پیمان بستن با خود و خدای خویش جهت اطاعت و بندگی حق و تهذیب نفس است. به طوری که افراد، مداوم مراقب خود باشند تا این پیمان الهی شکسته نشود. ما نیز در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، مشی کاریمان بر پایهی اخلاق است و بر همین اساس نیز تلاش میکنیم تا خدمات علمی، آموزشی و پژوهشی را به جامعه ارائه نماییم.
رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در ادامه تصریح نمود: هیچ دستورالعمل، بخشنامه و آییننامهای نمیتواند کارساز باشد، مگر آنکه انسان از درون احساس تعهد کند و با عمق وجود بخواهد کارش را برای رضای خدا انجام دهد. در این دانشگاه نیز که با نام صحابه گرانقدر پیامبر عظیمالشأن اسلام (ص) مزین شده است، بر مبنای چنین آموزههایی میثاق بستهایم.
دکتر فاضلنیا همچنین با اشاره به بیانیه مأموریت دانشگاه سلمان فارسی کازرون در جهت ارائهی خدمات علمی به منطقه کازرون، خاطر نشان نمود: انتظار و مطالبهی مداوم و به حق مردم و مسئولین این شهرستان از دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان قطب علمی منطقه این است که دانشگاهیان این دانشگاه اعم از اساتید و دانشجویان آن، در مسائل مختلف منطقه که نیازمند چارهاندیشیهای علمی است، ورود پیدا کنند. بر همین اساس نیز برنامهریزیها را به گونهای دنبال میکنیم که بسترهای لازم برای تحقق این مهم فراهم آید.
در ادامه، حاضرین در جلسه به بیان دیدگاهها و نقطهنظرهای خود در جهت ارتقا خدماتدهی دانشگاه و ارایه پیشنهادیی در این زمینه پرداختند.
گفتنی است در پایان از سوی دکتر فاضلنیا، احکام تنفیذ سرپرست معاونت مالی و اداری و رئیس گروه آموزشهای آزاد و مجازی دانشگاه سلمان فارسی کازرون به ترتیب به آقایان دکتر منبری و دکتر گردانی تقدیم و با اهدا لوح و هدایایی از تلاشهای مسئولین پیشین این سمتها و برخی دیگر از مدیران دانشگاه قدردانی به عمل آمد.
|