یکشنبه ، 10 اسفند ، 1399

کد خبر: 621   |  دفعات بازدید : 730   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دعوت از دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی برای شرکت در جشنواره انتخاب دانشجوی نمونه کشور

08 مهر, 1398

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی ضمن دعوت از دانشجویان این دانشگاه برای شرکت در جشنواره انتخاب دانشجوی نمونه کشور، از وجود ظرفیت‌های بالای دانشجوهای دانشگاه سلمان فارسی برای حضور در این جشنواره خبر داد.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی، دکتر مهدی رضایی با اظهار امیدواری نسبت به میزان توانمندی دانشجویان این دانشگاه برای شرکت در انتخاب دانشجوی نمونه کشوری، خاطر نشان نمود: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بالای دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی به ویژه در حوزه‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی این امیدواری را به وجود آورده که دانشجویان این دانشگاه بتوانند در چنین جشنواره‌هایی در سطح کشوری نیز بدرخشند.

وی در خصوص شرایط و آغاز زمان نام‌نویسی دانشجویان در این جشنواره گفت: براساس آیین‌نامه و شیوه‌ بازنگری شده وزارت علوم، ثبت نام دانشجویان متقاضی از 20 مهرماه و از طریق سامانه www.portal.saorg.ir آغاز خواهد شد و تا 4 آبان ماه ادامه دارد.

دکتر رضایی همچنین تصریح نمود: کلیه‌ی شاخص‌ها و شرایط دانشجویان برای شرکت در این جشنواره از طریق سامانه در دسترس قرار خواهد گرفت و دانشجویان می‌توانند با مراجعه به این سامانه، از این شرایط اطلاع یابند.