شنبه ، 3 آبان ، 1399

کد خبر: 689   |  دفعات بازدید : 591   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

رونمایی از دو کتاب «احیاگران ارتباط» و «قاتلان ارتباط»

19 بهمن, 1398
رونمایی از دو کتاب «احیاگران ارتباط» و «قاتلان ارتباط»

با حضور جمعی از دانشجویان و کارمندان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، از کتاب‌های «احیاگران ارتباط» و «قاتلان ارتباط» نوشته مهوش غلامی که به تازگی از سوی انتشارات آذرفر منتشر شده‌اند، رونمایی شد.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این مراسم که روز سه شنبه، 15 بهمن ماه و در سالن علامه دوانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید، نویسنده این کتاب‌ها به بیان توضیحاتی پیرامون محتوای آنها پرداخت و اظهار امیدواری نمود مخاطبان کتاب‌های احیاگران ارتباط و قاتلان ارتباط بتوانند از مطالب مندرج در آن برای بهبود روابط اجتماعی بهره‌مند شوند.
گفتنی است این برنامه از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید.