چهارشنبه ، 1 بهمن ، 1399

کد خبر: 1855   |  دفعات بازدید : 116   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

شهادت یکی از دانش‌آموختگان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در حین انجام خدمت

23 دی, 1399

مهندس امید خالدی‌سردشتی، دانشجوی فارغ‌التحصیل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در حین انجام وظیفه در یگان نیروی انتظامی به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

شهادت یکی از دانش‌آموختگان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در حین انجام خدمت

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، مهندس امید خالدی‌سردشتی، دانشجوی ورودی 95 رشته مهندسی شهرسازی دانشگاه سلمان فارسی کازرون که مهرماه سال جاری با درجه کارشناسی از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شد، روز دوشنبه، 22 دی‌ماه و حین انجام وظیفه به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

در همین رابطه و به نقل از ایرنا، سرهنگ کاووس محمدی، معاون اجتماعی پلیس فارس گفت: بامداد دوشنبه واحد گشت کلانتری ۲۷ «گلستان» شیراز هنگام گشت‌زنی در مسیر کمربندی به سمت میدان صنایع، به یک دستگاه خودرو سواری با سه سرنشین مشکوک شدند و دستور ایست دادند.

محمدی با بیان اینکه سرنشینان خودرو بدون توجه به ایست مأموران اقدام به فرار کردند، افزود: با وجود هشدارهای مأموران انتظامی و اخطار با شلیک تیر هوایی در جهت متوقف کردن خودرو، راننده و سرنشینان خودرو به حرکت خود ادامه دادند.

وی گفت: در هنگام تعقیب و گریز، خودرو ماموران انتظامی از مسیر منحرف شد و بر اثر برخورد شدید این خودرو با موانع کنار بلوار، دو تن از مأموران انتظامی جان خود را از دست دادند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس ضمن تسلیت و تعزیت به خانواده این دو مأمور فداکار نیروی انتظامی استان، تأکید کرد: شناسایی متهمان به صورت ویژه در دستور پلیس آگاهی استان قرار گرفته است و اخبار تکمیلی اعلام خواهد شد.

شهید امید خالدی‌سردشتی، از جمله دانشجویان فعال دانشگاه سلمان فارسی کازرون در حوزه‌های مختلف علمی و دانشجویی بود. پذیرش یک مقاله از ایشان در کنفرانس بین‌المللی مهندسی عمران، شهرسازی و معماری در سال 1399 و عضویت در شورای مرکزی انجمن صنفی دانشجویان این دانشگاه، از جمله برخی از تلاش‌های علمی و دانشجویی بود که ایشان در طول دوران حیات دانشجویی خود انجام دادند.

گفتنی است به دنبال شهادت ایشان، مراتب تسلیت و هم‌دردی دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون طی تماس با پدر شهید امید خالدی‌سردشتی به خانواده ایشان منتقل گردید.