چهارشنبه ، 30 مهر ، 1399

کد خبر: 683   |  دفعات بازدید : 645   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

عملیات بتن‌ریزی زمین چمن مصنوعی پردیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون اتمام یافت

13 بهمن, 1398
عملیات بتن‌ریزی زمین چمن مصنوعی پردیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون اتمام یافت

با اتمام عملیات بتن‌ریزی زمین چمن مصنوعی پردیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، این مجموعه ورزشی آماده فرش نمودن چمن مصنوعی شد.
بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با صرف اعتباری بالغ بر یک میلیارد و نهصد میلیون ریال، مراحل آماده‌سازی زمین چمن مصنوعی پردیس این دانشگاه شامل خاک‌برداری، خاک‌ریزی، کرسی‌چینی، شناژ بتنی همراه با نصب تک لبه‌های بتنی و همچنین بتن‌ریزی کف، پایان یافت.
با اتمام بتن‌ریزی، اکنون این مجموعه ورزشی برای راه‌اندازی نهایی آماده‌ی فرش چمن و تأمین روشنایی است.
گفتنی است زمین چمن مصنوعی پردیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون با 1500متر مساحت، شامل زمین چمن، پیست دو میدانی و همچنین جایگاه تماشاچیان است. این زمین چمن در سایت پردیس دانشگاه، واقع در کیلومتر 5 جاده کازرون ـ بوشهر قرار دارد و از جمله زیرساخت‌های ورزشی دانشگاه محسوب می‌شود که در کنار سایر ابنیه واقع در سایت پردیس، در دست احداث می‌باشد.