چهارشنبه ، 30 مهر ، 1399

کد خبر: 682   |  دفعات بازدید : 529   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

نرگس‌زار جره میزبان کارمندان دانشگاه سلمان فارسی کازرون شد

07 بهمن, 1398
نرگس‌زار جره میزبان کارمندان دانشگاه سلمان فارسی کازرون شد

همزمان با شکوفه‌دهی نرگس‌های بخش جره و بالاده کازرون، اردوی نیم‌روزه‌ای ویژه کارمندان دانشگاه سلمان فارسی کازرون و خانواده‌های آنها برگزار گردید.
بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این اردوی نیم روزه که روز یکشنبه 6 بهمن ماه و از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی و با همکاری مدیریت امور اداری این دانشگاه برگزار گردید، کارمندان دانشگاه به همراه خانواده‌هایشان با حضور در نرگس‌زار جره، از محیط طبیعی این نرگس‌زار بازدید کردند.
گفتنی است نرگس‌زار جره از جمله برجسته‌ترین نرگس‌زارهای جنوب کشور محسوب می‌شود که همه ساله در زمان شکوفه‌دهی گل‌های نرگس، میزبان گردشگران مختلف داخلی و خارجی می‌باشد.