چهارشنبه ، 9 مهر ، 1399

کد خبر: 792   |  دفعات بازدید : 113   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

نشست سالانه مجمع عمومی صندوق قرض‌الحسنه امام علی(ع) کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد / بازرس و اعضا جدید هیئت مدیره صندوق انتخاب شدند

25 شهریور, 1399

ظهر امروز، 25 شهریورماه، نشست سالانه مجمع عمومی صندوق قرض‌الحسنه امام علی(ع) کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون جهت ارایه گزارش سالیانه هیئت مدیره و همچنین برگزاری انتخابات هیئت‌مدیره و بازرس جدید، با حضور اعضا این صندوق در سالن اجتماعات استاد علی دوانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در ابتدای این نشست، حمیدرضا رئیسی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل صندوق، ضمن خیرمقدم به اعضا، به ارایه گزارش عملکرد هیئت مدیره از ابتدای مهرماه سال 97 تاکنون پرداخت و خاطر نشان نمود: مبلغ کل وام‌های پرداختی به اعضا صندوق در این مدت 6.179.000.000ریال بوده است و علاوه بر آن مبلغ 135.000.000ریال نیز به عنوان کارت هدیه به اعضا پرداخت شده است. در حال حاضر نیز دریافتی حق عضویت و اقساط وام از اعضا معادل 303.100.000ریال می‌باشد.

ایشان با اشاره به اینکه تعداد اعضا صندوق قرض‌الحسنه امام علی(ع) کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در حال حاضر 91 نفر است، خاطر نشان نمود: طی سنجش‌ها و بررسی‌های صورت گرفته و با هدف ارتقا سطح ارایه خدمات به اعضا صندوق، از این پس اعطا وام به اعضا معادل 30.000.000ریال افزایش خواهد یافت و همزمان حق عضویت ماهیانه نیز با سیصد هزار ریال افزایش به مبلغ یک میلیون ریال خواهد رسید.

در ادامه این نشست انتخابات هیئت مدیره و بازرس جدید صندوق قرض‌الحسنه امام علی(ع) کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید که پس از شمارش آراء آقایان سعید زارع‌خفری، حمیدرضا رئیسی و احمد جعفری به عنوان اعضا اصلی و مصطفی ارجی به عنوان عضو علی‌البدل هیئت‌مدیره و مهدی روحانی‌نسب به عنوان بازرس اصلی و دکتر مسلم عباسی به عنوان بازرس علی‌البدل برای مدت دو سال انتخاب گردیدند.