جمعه ، 3 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 1866   |  دفعات بازدید : 274   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

همزمان با روز تکریم مادران و همسران شهدا صورت پذیرفت / دیدار صمیمی جمعی از اعضا هیئت رئیسه و کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون با خانواده شهید صمد براتی

08 بهمن, 1399

ظهر امروز، 8 دی‌ماه، همزمان با روز تکریم مادران و همسران شهدا و در آستانه فرا رسیدن دهه فجر، دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه، دکتر علیرضا راستی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، حجت‎الاسلام علی‌اکبر عارف، مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه و دکتر نسیمه نوحی‌جدسی، مشاور رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در امور زنان و خانواده، به همراه جمعی از کارکنان این دانشگاه، با حضور در منزل خانواده شهید صمد براتی، با مادر این شهید والامقام دیدار و از این خانواده شهید تجلیل نمودند.

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر غریب فاضل‌نیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این دیدار با اشاره به تعداد چشم‌گیر شهدا در شهرستان کازرون، خدمت در چنین منطقه‌ای را توفیق الهی دانست و ضمن بیان برخی خاطرات از هم‌رزمان شهیدش در دوران دفاع مقدس، خاطر نشان نمود: ما دانشگاهیان همواره قدردان جان‌فشانی‌های تمامی شهدا، جانبازان و ایثارگران هستیم و تلاش می‌کنیم در سنگر دانش، ادامه دهنده راهی باشیم که شهدا در آن گام نهادند. خوشحال هستیم که در جمع دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون، حضور و همراهی ارزشمند اعضا خانواده شهدا را داریم. همراهی این دست از همکاران و از جمله همراهی برادر شهید صمد براتی با دانشگاه سلمان فارسی کازرون، فضای کار در این دانشگاه را با عطر حضور شهدا عجین نموده است. امیدواریم با الگو قرار دادن ایثارگری‌ها و فداکاری‌های شهدا گرانقدر، بتوانیم در قالب عمل به میثاق و پیمانی که با عموم مردم بسته‌ایم، ره‌توشه‌ای برای دیدار با شهدا به همراه داشته باشیم.

در ادامه حجت‌الاسلام علی‌اکبر عارف، مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا اسلام، به ویژه شهید صمد براتی، بر لزوم تقویت مطالعات علمی مرتبط با خانواده‌های شهدا و ایثارگران تأکید و خاطر نشان نمود: خانواده‌های شهدا گنجینه‌های فرهنگی ارزشمندی برای کشور و به ویژه شهرستان کازرون محسوب می‌شوند. ضروری است صحبت‌های مادران و پدران شهدا را در چارچوب‌های علمی ثبت و ضبط نمود تا امکان مناسب‌تری برای معرفی الگوهای تربیتی به عموم جامعه فراهم آید.

گفتنی است شهید صمد براتی، مردادماه سال 1343 در کازرون به دنیا آمد و مهرماه سال 1360 در جریان جنگ تحمیلی ایران و عراق در آبادان به شهادت رسید. پیکر این شهید بزرگوار در قطعه شهدا آرامستان بهشت‌زهرا کازرون، در کنار سایر هم‌رزمان شهیدش دفن گردیده است.