شنبه ، 10 آبان ، 1399

کد خبر: 79   |  دفعات بازدید : 5312   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پذیرش مقاله دانشجوی رشته مهندسی شهرسازی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در همایش ملی معماری، مرمت، شهرسازی و محیط زیست پایدار

15 شهریور, 1392

مقاله دانشجوی رشته مهندسی شهرسازی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در همایش ملی معماری، مرمت، شهرسازی و محیط زیست پایدار که در همدان برگزار می شود؛ پذیرفته شد.
مقاله مشترک اقای رسول بلاغی اینالو سرپرست بخش مهندسی شهرسازی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با آقای محمد اسدی نیک دانشجوی رشته شهرسازی و عضو شورای انجمن علمی مهندسی این دانشگاه با عنوان محرومیت و معماری سنتی در نخستین همایش ملی معماری، مرمت، شهرسازی و محیط زیست پایدار که اواخر شهریور ماه در همدان برگزار می شود؛ به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

mozhgan
چهارشنبه, 27 آذر,1392 12:20 ق.ظ
باسلام
دنبال مقاله ای در رابطه با موضوع: تبیین اولویت های توسعه شهری با بکار گیری رویکرد توسعه محله ای