یکشنبه ، 9 آذر ، 1399

کد خبر: 160   |  دفعات بازدید : 3962   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پذیرش 400 دانشجوی جدید در دانشگاه سلمان فارسی کازرو ن

23 شهریور, 1393

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون؛ در سال تحصیلی 94-93 بالغ بر 400 دانشجوی جدید در این دانشگاه پذیرفته شده اند.

گفتنی است این دانشجویان در رشته های زبان و  ادبیات فارسی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، کارشناسی فیزیک، کارشناسی ریاضیات و کاربردها، کارشناسی روان­شناسی عمومی، کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات، کارشناسی آموزش زبان انگلیسی، کارشناسی علوم کامپیوتر، مهندسی شهرسازی و  کارشناسی علوم مهندسی با گرایش های فیزیک مهندسی و محاسباتی پذیرفته شده­اند و به تحصیل مشغول می­شوند.

ثبت نام دانشجویان به مدت چهار روز و از روز شنبه مورخ 22/6/93 شروع و تا روز سه شنبه 25/6/93 ادامه دارد

در ضمن بعد از اعلام نتایج کنکور کارشناسی ناپیوسته توسط سازمان سنجش، این دانشگاه در رشته کارشناسی ناپیوسته تکنولوژی الکترونیک دانشجو می پذیرد.