شنبه ، 15 آذر ، 1399

کد خبر: 157   |  دفعات بازدید : 4541   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

20 شهریور, 1393

بسم الله الرحمن الرحيم

يا ايهاالذين آمنوا تقوالله حق تقاته و لا تموتن الا و انتم مسلمون و اعتصموا بحبل الله جميعاً و لا تفرقوا

حمد و سپاس خداوندی را سزاست که از سر جود نعمت وجود را ارزانی فرمود و شبستان سياه جان آدميان را با نور نيّر اعظم محمد بن عبدالله (ص) و آله الطاهرين (س) چراغانی فرمود تا سبيل وصال و مراتب کسب کمال را بر عالم و آدم ارزانی نمايند. صراطی که طی کردنش جز با تقوايی مجدانه و صداقتی خالصانه ميسر نخواهد بود که فرمود: ان الناقد بصير بصير. اکسيران اعظمی که مشکل گشای هر گره بسته ای می باشند. امروزه جامعه دانشگاهی ما اعم از اساتيد گرانقدر، دانشجويان توانمند و کارمندان بلند نظر دست اندرکار رسالتی بس بزرگ و خطير می باشند و آن بالابردن بهره­وری علمی  صنعتی و حل معضلات فرهنگی  اقتصادی کشور است؛ امری که مورد تأکيد مکرر مقام معظم رهبری در سال موصوف به فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مديريت جهادی است و با تحقق آن جهادی بس بزرگ بمنصه ظهور مي­رسد و اسباب سرافرازی دنيا و آخرت را فراهم می­سازد. مهرماه، نويد دهنده بهار تعليم و تربيت و سرآغاز بالندگی علمی کشور است و در اين راه ضمن عرض خير مقدم و خوش آمد گويی به دانشجويان عزيز جديدالورود و با گرامی داشت ياد و خاطرات دانش‌آموختگان عزيز اين دانشگاه، همت عالی شما عزيزان و جهاد شبانه روزی در راه کسب علم و فناوری، به همراه اکتساب فضائل اخلاقی، جهت خدمت به بندگان حضرت باری کارساز خواهد گرديد و انشاء الله الرحمن حق تعالی -جل و علا- ضامن موفقيت متوکلان درگاهش خواهد بود. بمنه و کرمه.