یکشنبه ، 9 آذر ، 1399

کد خبر: 217   |  دفعات بازدید : 3762   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

15 آذر, 1394

بسم الله الرحمن الرحیم

روز دانشجو یادگار مقاومت و ایستادگی دانشجویان آزاده این سرزمین در 16 آذر سال 1332  در برابر استعمار غرب و استبداد و خودکامگی رژیم ستم شاهی است. دانشجویانی که علم و دانش اندوزی را با ایمان و تعهد ملی همراه ساختند و ضمن تحصیل علم، روحیه آزادی خواهی ، استکبار ستیزی و مبارزه با استبداد را در خود بارور نمودند. اینک 62 سال از آن حادثه خونبار که به شهادت سه تن از دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران که در اعتراض به سفر نیکسون معاون رئیس جمهور وقت آمریکا و تجدید رابطه با انگلستان و اظهار نفرت و انزجار از دستگاه کودتای 28 مرداد صورت گرفته بود، می گذرد. بدون شک گرامیداشت 16 آذر و روز دانشجو تکریم روحیه آزادی خواهی و حقیقت جویی و مبارزه با استکبار و استبداد است و این مهم مستلزم ایجاد فضای آزاد اندیشی و نشاط علمی توأم با تعمیق باورهای ملی و مذهبی است. اکنون چشم ملتی به سوی شما عزیزان است تا با خردورزی و عقلانیت و تقویت ایمان و روحیه عدالت خواهی ادامه دهنده راه دانشجویانی باشید که این روز به یاد و نام آنها مزین گشته است.

این جانب ضمن تبریک این روز ماندگار در دفتر افتخارات جنبش دانشجویی به شما عزیزان دانشجو، توفیقات روزافزونتان را در طلایه داری عرصه علم و دانش اندوزی همراه با تهذیب نفس و کسب فضایل اخلاقی و دینی از حضرت حق مسألت دارم.

دکتر فرهاد براتی

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون