چهارشنبه ، 12 آذر ، 1399

کد خبر: 1826   |  دفعات بازدید : 42   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

30 آبان, 1399

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، همزمان با هفته بسیج و در آستانه فرارسیدن سالروز تأسیس بسیج مستضعفین، با صدور پیامی، ضمن تبریک این مناسبت، از تلاش‌های بسیجیان ایران اسلامی، به ویژه بسیجیان دانشگاهی قدردانی نمود.

پیام رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، به مناسبت هفته بسیج

بنا به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، متن پیام دکتر فاضل‌نیا بدین شرح است:

بسمه تعالی

بسیج، تجسمی تحقق یافته از اراده‌ی جمعی مردمی است که پایبندی‌های عمیقی به ارزش‌های وارسته‌ی اخلاقی و انسانی دارند. تجلی این امر با آموزه‌های دین مبین اسلام پیوندی ماندگار یافته است و از دوران صدر اسلام تاکنون حماسه های ماندگاری را در دل تاریخ آفریده است. بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) نیز با دوراندیشی خود، ضمن صدور دستور تأسیس نهادی برای تجلی هرچه مناسب‌تر چنین نیروی ارزشمندی، آغازگر راهی شدند که پیروان آن امام عزیز تا به امروز و ذیل منویات مقام معظم رهبری، خدمات ماندگاری را در این مکتب از خود برجای گذاشته‌اند.

بسیجیان فداکار نظام جمهوری اسلامی ایران در تمامی سال‌های گذشته با مجاهدت، پشتکار، خلوص نیت، ارجح دانستن برطرف نمودن آلام مردم نسبت به هر خواسته‌ی دیگری، تلاش متعهدانه در تمامی عرصه‌های مورد نیاز جامعه و با پیشه نمودن تقوی اسلامی، همواره در شکل‌گیری افتخارهای به دست آمده ایران عزیز پیشگام بوده و به الگوها و سرمشق‌های ستودنی در این عرصه تبدیل شده‌اند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و مجاهدت‌های تمامی شهدا و ایثارگران بسیجی، هفته بسیج و فرارسیدن پنجم آذرماه، سالروز تأسیس بسیج مستضعفین را به تمامی بسیجی‌های بااخلاص، اخلاق‌مدار و توانمند ایران، به ویژه بسیجی‌های دانشگاه‌های کشور، و به ویژه همکاران بسیجی خود در دانشگاه سلمان فارسی کازرون، اعم از اساتید گرانقدر، کارکنان محترم و دانشجویان فهیم تبریک عرض می‌کنم. از خداوند بزرگ، تداوم حیات این شجره طیبه همراه با تقویت روزافزون روحیه ناب و خلوص عمل را در کنار اوج گرفتن هرچه بیشتر افتخارآفرینی‌های تحسین‌برانگیز این نیروهای سربلند ایران اسلامی، مسئلت می‌نمایم.

دکتر غریب فاضل‌نیا

رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون