شنبه ، 3 آبان ، 1399

کد خبر: 696   |  دفعات بازدید : 544   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پیام رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی

27 بهمن, 1398

بسم الله الرحمن الرحیم

انتخابات مظهر هر سه باوري است كه در امام (ره) وجود داشت و باید در ما وجود داشته باشد: مظهر خداباوري است، چون تكلیف است. وظیفه‌ ما است، تكلیف ما است كه در سرنوشت كشور دخالت كنیم؛ تك‌تك آحاد ملت این تكلیف را دارند. مظهر مردم‌باوري است، چون انتخابات مظهر اراده آحاد مردم است؛ مردمند كه مسئولان كشور را به این وسیله انتخاب می كنند و مظهر خودباوري است، چون هر كسي كه رأي در صندوق مي‌اندازد، احساس می كند كه به سهم خود در سرنوشت كشور دخالت كرده است، به سهم خود تعیین كرده است.  (مقام معظم رهبری)
نظام مقدس جمهوری اسلامی بر مبنای وحی الهی و دین مبین اسلام و با مشارکت آحاد مردم در تعیین مسئولان،نمود کامل و بارزی از مردمسالاری دینی است که به همت مردم خداجوی ایران اسلامی و تحت زعامت امام خمینی (ره) شکل گرفت و نمونه ای عالی از یک حاکمیت موفق است که در آن هم به ابعاد معنوی انسان و سعادت دینی وی توجه می شود و هم با سهیم کردن مردم در سرنوشت خود، همه ویژگی های مثبت نظام های مردم سالار را در درون خود دارد.
حضور و مشارکت مردم در حاکمیت  و تعیین سرنوشت خود، از طریق مشارکت در انتخابات تبلور می یابد و مردم از طریق صندوق رای، خواسته های خود را با مدرن ترین شیوه مشارکتی، با انتخاب افراد مورد نظر اعمال می کنند. انتخابات از این جنبه بهترین راه تعیین سرنوشت به دست تک تک آفراد جامعه است و حقی است که هر فردی صاحبدغدغه  و نگران آینده خود و کشور خود، از آن حق نخواهد گذشت.
علاوه بر آن بنا به فرموده مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای -دامت توفیقاته- انتخابات یکی از مهم ترین میدان های هم بستگی است. در کنار همه عناصر قوام دهنده همبستگی ملت ما، انتخابات نمود بیشتری دارد؛ چون همه مردم همراه با یکدیگر سرنوشت چهار سال آینده کشور خود را با رای و نظر مستقیم خود تعیین می کنند و این حرکت عظیم،جدای از اختلاف سلایق و دیدگاه های اجتماعی و سیاسی،موجی خروشان از مردمی دوستدار میهن خویش را نشان می دهد که همراه و همگام و هم هدف، در مسیر ساخت آینده خود به حرکت در می آیند.
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در شرایطی دوم اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد که ایران اسلامی افق های تازه و روشنی پیش روی خود می بیند و یقین دارد با استقامت در برابر فشارهای زورگویان جهان و امریکای جنایتکار، به سربلندی و شکوفایی خواهد رسید و بیش از گذشته با حرکتی سریع تر به سوی اوج اقتدار و قله پیشرفت گام خواهد برداشت.
این جانب به عنوان نماینده ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در شهرستان کازرون، جامعه دانشگاهی این شهرستان اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه های شهرستان مخصوصا دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون را به  مشارکت و حضور فعال و پرشور در انتخابات دعوت می کنم و ضمن نوید دادن روزهای روشن تر علمی برای این سرزمین کهن، از جامعه دانشگاهی درخواست دارم برای ناکام ماندن توطئه دشمنان این آب و خاک، دیگران را به حضور فراگیر در انتخابات پیش رو دعوت نمایند تا جامعه دانشگاهی، همچون گذشته نقش موثر و  پیشتاز سیاسی و فرهنگی و اجتماعی خویش را برای توسعه جامعه ایفا نماید.
با آرزوی فردای روشن که با حضور حداکثری در انتخابات محقق می شود.

دکتر انوشیروان غفاری پور
رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون