یکشنبه ، 9 آذر ، 1399

کد خبر: 203   |  دفعات بازدید : 3143   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پیام سرپرست محترم دانشگاه سلمان فارسی کازرون به مناسبت آغاز سال تحصیلی 95-1394

21 شهریور, 1394

الا الی الله تصیر الامور

شروع سال تحصیلی دانشگاه که در حقیقت بهار علم و علم آموزی و استاد و دانشجو و کارمند است را به همه عزیزان دانشگاهی تبریک می گویم. اگر آگاهی یافتن از حقایق عالم هستی ارزشمندترین فعالیت ذهن و درک انسانی را تشکیل می دهد و اسباب بصیرت در عمل را فراهم می سازد و همین شاخصه فرق بین اعمی و بصیر را روشن می سازد، بنابراین دوران تحصیل در دانشگاه فرصت بسیار مغتنمی است تا جوان دانشجو با پرهیز از اطاله عمر و سرگرمی های روزمره که نتیجه ای جز ماندن در پوسته ظاهری دنیا و بی تقوایی ها و بی اخلاقی ها ندارد، روزگار درخشان و پر ثمری را برای خود رقم بزند و اسباب سرافرازی خود و جامعه را فراهم نماید. در سالی که توسط مقام معظم رهبری بنام سال همدلی و همزبانی ملت و دولت نام گذاری شده، دانشگاهها باید رسالت تاریخی خود را در این ایام که نوید جهش به آینده ای تمدن ساز را می دهد، بخوبی ایفاء نمایند.

بی تردید این جهاد بزرگی است که اساتید فهیم دانشگاه و دانشجویان گرامی با همراهی و دلسوزی کادر اداری دانشگاه در رقم زدن به آن نقش اصلی را داشته و انشاء الله الرحمن این تلاشها مرضی رضای حق تعالی هم گردد.

والله عنده اجر عظیم والاخره للمتقین

دکتر رضا پولادی