چهارشنبه ، 30 مهر ، 1399

کد خبر: 680   |  دفعات بازدید : 538   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

کارگاه آموزشی شناخت رسانه، ویژه کارمندان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد

06 بهمن, 1398
کارگاه آموزشی شناخت رسانه، ویژه کارمندان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد

کارگاه آموزشی مقدماتی شناخت رسانه، ویژه کارکنان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار گردید.
بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این کارگاه آموزشی که در سالن کنفرانس این دانشگاه برگزار شد، شرکت‌کنندگان با تاریخچه‌ی مختصری از رسانه‌ها و نقش آنها در نظام اجتماعی و شیوه‌های تأثیرگذاری‌شان بر ذهن مخاطبان آشنا شدند.
همچنین محسن عباسپور، کارشناس فرهنگی دانشگاه که تدریس این کارگاه را برعهده داشت، سازوکارهای تولید محتوا در رسانه‌های کلاسیک و رسانه‌های مدرن را به همراه برخی از تکنیک‌های مواجهه با خبر و راهکارهای مقدماتی اعتبارسنجی خبرها را برای شرکت‌کنندگان تشریح نمود.
گفتنی است این کارگاه، روز شنبه 5 دی ماه از سوی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و با حضور کارمندان این دانشگاه برگزار گردید.

کارگاه آموزشی شناخت رسانه، ویژه کارمندان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شدکارگاه آموزشی شناخت رسانه، ویژه کارمندان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شدکارگاه آموزشی شناخت رسانه، ویژه کارمندان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شدکارگاه آموزشی شناخت رسانه، ویژه کارمندان دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد