چهارشنبه ، 25 تیر ، 1399

کد خبر: 102   |  دفعات بازدید : 3595   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری محفل انس با قرآن در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

27 آذر, 1392

محفل انس با قرآن با حضور قاریان کشوری شهرستان کازرون در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.

محفل انس با قران به منظور ایجاد روحیه نشاط معنوی در دانشگاه و گشترش فرهنگ قرانی در بین دانشجویان با حضور قاریان کشوری و ممتاز شهرستان، در دانشگاه برگزار شد و با استقبال دانشجویان همراه بود.

در این مراسم که در روز دوشنبه 25 اذر ماه  با حضور قاریان کشوری آقایان حسینی روش و واعظی و قاریان دانشگاه برگزار شد در ابتدا معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن یادآوری لزوم اجرای چنین برنامه­هایی در دانشگاه، آن را ادای دین به قرآن دانست و ضمن خوش آمدگویی به قاریان اعلام کردند که بیست و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم دانشگاههای سراسر کشور در نیمه دوم بهمن ماه در دانشگاههای سراسر کشور و مرحله منطقه ای در اردیبهشت ماه  به میزبانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور برگزیدگان مرحله دانشگاهی 30 دانشگاه منطقه پنج، برگزار خواهد شد.

در ادامه حجه السلام والمسلمین قهرمانی از اساتید حوزه علمیه کازرون ضمن برشمردن برکات و فواید قرآن و توجه به مسائل دینی از مهجور ماندن قرآن انتقاد کرد و لازمه داشتن آرامش، هدف و رستگاری را انس با قرآن و معارف دینی و اسلامی دانست.

سپس قاریان به تلاوت کلام وحی پرداختند و بعد از آن حافظ قران دانشگاه خانم فریبا ضرغامی به پرسش هایی در مورد قرآن پاسخ داد و شاگردان اینشان نیز حضور یافته و به سوالات پاسخ دادند.