یکشنبه ، 6 مهر ، 1399

کد خبر: 110   |  دفعات بازدید : 3301   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پیش بینی انعقاد ده تفاهم نامه با دانشگاه¬های داخلی و پنج تفاهم نامه با دانشگاه های خارجی

27 بهمن, 1392

سرپرست دانشگاه سلمان فارسی صبح امروز در جمع خبرنگاران اعلام کرد یکی از اهداف و برنامه های پیش  رو برای پیشرفت دانشگاه پیش بینی ده تفاهم نامه با دانشگاه های داخلی و پنج تفاهم نامه با دانشگاه های خارجی است.

پولادی گفت: برنامه های متعددی برای توسعه و پیشرفت دانشگاه در نظر گرفته شده که می توان به طرح توسعه جامع ده ساله­ی دانشگاه، تاسیس شش دانشکده و چهار پژوهشکده که دانشکده­ی مهندسی معدن و مهندسی پزشکی و پژوهشکده های مطالعات تطبیقی علم و دین و پژوهشکده­ی ترویج و اشاعه زبان و ادبیات فارسی اشاره کرد.

وی گفت: واگذاری سی و پنج هکتار پارک جنگلی به دانشگاه و تهیه­ی سایت پلان دانشگاه در دست پیگیری است و سال 93 اداره­ی روابط بین الملل دانشگاه از تاسیس می­گردد.

پولادی افزود: در این ده ماهه که سرپرستی دانشگاه به اینجانب محول شده، کارهای زیر انجام شده است:

شمول قانون مستلزم ذکر نام گردیده و بموجب مصوبه­ی مجلس مر کز آموزش عالی به نام داتشگاه سلمان فارسی شناخته گردید.

هیات امنای این دانشگاه از دانشگاه شیراز جدا و با دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه فسا و دانشکده داراب صاحب هیئت امنای مستقل شد.

پژوهشکده­ی نانو فناوری و پژوهشکده­ی مواد پیشرفته و انرژی­های تجدیدپذیر در دست برنامه­ریزی و اخذ مجوزهای لازم و همچنین تدارک تجهیزات مورد نیاز است، و خاطر نشان کرد که تاکنون 18 پروژه عملیاتی در زمینه نانو فناوری به این پژوهشکده ارسال و در دست بررسی و اقدام است.

طرح های عمرانی پردیس اصلی دانشگاه در حال انجام است که در حال حاضر ساختمان علوم پایه کارهای تاسیساتی آن در دست اقدام و سلف سرویس در مرحله دیوارچینی است.

وی ادامه داد: طرح مطالعاتی دانشکده مهندسی نفت و گاز و پتروشیمی در حال انجام است.

�L���#