یکشنبه ، 6 مهر ، 1399

کد خبر: 114   |  دفعات بازدید : 4049   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری مسابقه کتاب «چرا دین؟ چرا اسلام؟ چرا تشیع» در دانشگاه سلمان فارسی کازرون

05 اسفند, 1392
مسابقه کتاب «چرا دین؟ چرا اسلام؟ چرا تشیع»، دوشنبه، بیست و هشتم بهمن ماه در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.
کتاب «چرا دین؟ چرا اسلام؟ چرا تشیع» تألیف حمید رضا شاکرین بوده که دفتر نشر معارف آن را نشر کرده و با پنجاه درصد تخفیف در اختیار دانشجویان قرار گرفت که 180 نفر از دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی اقدام به خرید آن کردند. لازم به ذکر است این مسابقه با همکاری و حمایت صندوق قرض الحسنه علی بن ابی طالب(ع) در دانشگاه برگزار و و برای برندگان در آن موسسه، حساب افتتاح شد.
در این کتاب چندی از بنیادی ترین پرسش های فلسفه دین، کلام و دین شناسی تطبیقی با نگاهی نو اما مختصر مورد تبیین و واکاوی قرار گرفته است و همچنین راز دین گرایی بشر و میزان نفوذ آن در نهاد انسان، سپس کارکردهای این جهانی و فرا اینجهانی دین بررسی شده و نیم نگاهی به نقش دین در عصر حاضر شده است. در بخش دیگری راز حقانیت در یک دین و نفی پلورالیسم دینی اشاره شده، سپس ملاک ها و سنجه های دین برتر مورد بررسی قرار گرفته‌اند.
در بخش سوم مقایسه فشرده ای بین ادیان بزرگ وحیانی چون آیین زرتشتی، یهودیت، مسیحیت و اسلام برقرار شده و برخی از امتیازات اسلام بر سایر ادیان مرور شده است و پایان بخش این کتاب بحث از چرایی تشیع است که در آن معیارهای اسلام ناب و سنجه های حقانیت مذاهب اسلامی بررسی و سپس امتیازات تشیع روشن شده است.
در این مسابقه افراد زیر موفق به کسب مقام اول تا دوازدهم شدند. 1.رامین تقی پور 2. پروین ولدی جهان آباد 3. حسین مزرعه کار 4. آمنه علی پور 5. طاهره زکی 6. فرشته جمالی فر 7. حمیدرضا بردبار 8. مختار پورمند 9. زهره فضیلت 10.افشین اروجی 11.مصطفی عظیمی 12. سیما بختیاری
این مسابقه در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر گسترش فرهنگ کتابخوانی و (اینکه که کتابخوانی امروز نه تنها یک وظیفه ملی بلکه یک واجب دینی است) و در ادامه سری مسابقات کتابخوانی که به صورت ماهانه در دانشگاه برگزار می شود؛ انجام شد. به همین منظور مسابقه کتابخوانی آینده، 25 فروردین ماه 93 از کتاب "راز یک فریب" برگزار خواهد شد.