جمعه ، 28 شهریور ، 1399

کد خبر: 117   |  دفعات بازدید : 3540   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پنجمین یادواره 90 شهید گمنام و مفقودالأثر شهرستان کازرون

14 اسفند, 1392

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، یادواره 90 شهید گمنام و مفقودالأثر شهرستان کازرون با حضور خانواده های شهدا، دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه و بخشی از اقشار مردم در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد.

در ابتدای این یادواره، دکتر رضا پولادی سرپرست دانشگاه سلمان فارسی ضمن تشکر از بسیج دانشجویی دانشگاه سلمان فارسی و خیرمقدم به حاضرین در جلسه، بیان داشت: شهادت عروجی است از مغاک خاک تا اوج افلاک و معرکه ای است که جز زر ناب خریدار ندارد.

این یادگار دفاع مقدس افزرود: شهادت این مکرر تاریخ با تکرار، کهنه نمی شود بلکه به کالبد مادی شرافت می بخشد و از آلودگی خاکی می زداید.

در ادامه این مراسم حجت الأسلام والمسلمین رضوی اردکانی ضمن تشکر از برگزار کنندگان این مراسم اظهار داشت: در شرایطی که ذهن خیلی از افراد مشغول مادیات دنیوی است، زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا در حکم جهاد است.

امام جمعه موقت شیراز گفت: یاد شهید مخصوصاً، شهدای گمنام و مفقودالأثر عبادت است؛ شهدایی که دعایشان مستجاب شد و همان گونه که از پروردگارشان خواسته بودند، بعد از شهادتشان، پیکرشان به خانوداه هایشان بازنگشت.

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه شوکت، سرافرازی و عزت امروز ما همه نشأت گرفته از خون شهداست، خاطرنشان کرد: همه ما به ویژه دانشجویان می بایست  دین را پاس بداریم و حافظ راه شهدای گمنام باشیم.

وی در پایان گفت: اگر خواستار عدم انحراف در مسیر هستیم باید همانند شهدا پشت سر ولایت و تحت لوای ولی فقیه حرکت کنیم.

از جمله برنامه های دیگر این یادواره می توان به روایت گری حجت الاسلام والمسلمین سید محمد هاشمی, اعزامی از قم اشاره کرد.

وی ضمن بیان سیره و خاطراتی شهدا، گفت: شهید حسن آقاسی دانشجویی بود که در کانادا تحصیل می کرد و با آنکه می توانست در آنجا بماند و مدارج علمی را بپیماید، تصمیم به بازگشت به وطن گرفت و وقتی که از او پرسیدند چرا می خواهی بروی؟ پاسخ داد: "امام من آمده؛ جای من اینجا نیست".

این فعال فرهنگی خاطرنشان کرد: در انقلاب قبل از ظهور هر کدام از ما دارای یک نقش هستیم که باید بدانیم نقشمان کجاست و کدام یک از قطعه پازلی هستیم که امام و شهدا چیده اند؟

وی تصریح کرد: قصد نداریم برای ظهور زمان تعیین کنیم اما نشانه هایی را در دنیا می بینیم که بیانگر فراهم شدن زمینه های ظهور است.

یکی دیگر از برنامه های این یادواره برگزاری نمایشی بود که لحظه خداحافظی و وصیت دو رزمنده به خانواده هایشان و نحوه محاصره و شهادت آنها را حکایت می کرد.

اجرای سرود "راه عزت" توسط هنرمند بسیجی حجت شیرویس زاده، مداحی توسط حاج حسن مهربان فر و تشییع نمادین پیکر شهید از دیگر برنامه های این یادواره به شمار می رود.

گفتنی است از سوی دانشجویان بسیجی این دانشگاه در ابتدای مسیر ورودی به یادواره، غرفه ای تحت عتوان "عهدی با شهدا" برپا شده بود. همچنین وجود تصاویر شهدای گمنام شهرستان کازرون و جمله نوشته های نصب شده در دیوارها های مسیر ورودی به یادواره، و ایجاد معبر جنگ نرم و جنگ سخت، فضای زیبایی را به وجود آورده بود.