چهارشنبه ، 25 تیر ، 1399

کد خبر: 121   |  دفعات بازدید : 5018   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

26 اسفند, 1392
ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه با توسعه علم رباتیک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سلمان فارسی کازرون دبیر مسابقات ملی ربانتیک کازرون گفت توسعه علم رباتیک موجبات ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه را فراهم می کند.

سید هاشم خاتمی گفت: مسابقات ملی رباتیک که در تاریخ چهارم تا ششم اردیبهشت ماه93 در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار خواهد شد به منظور  ایجاد نشاط و انگیزه در زمینه های علمی و فناورانه و فرهنگی و ارتقا خود باوری و اتکا به توان داخلی در توسعه سامانه های هوشمند نوین و کاربردی سازی برخی ربات ها در صنایع مختلف از جمله خودروسازی و صنایع نظامی است.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی اظهار داشت: این مسابقات در شش لیگ ربات مسیریاب ویژه، ربات های مین یاب اتوماتیک، ربات های جنگجو، ربات های نمایشی، مسیریاب دانش آموزی و شبیه سازی فوتبال دو بعدی برگزار می شود.

دبیر مسابقات رباتیک افزود: اگر چه این مسابقات، سابقه کوتاهی در کشور دارد ولی در چند سال گذشته، برخی دانشگاههای مطرح کشور اقدام به برگزاری آن کرده اند؛  اما برای نخستین بار است که چنین مسابقاتی در این سطح در جنوب کشور برگزار می شود.

خاتمی ادامه داد: این مسابقات با همکاری علمی، فنی و اجرایی بخش برق و انجمن علمی برق دانشگاه سلمان فارسی کازرون و حمایت تمامی ارگان های شهرستان کازرون برگزار می گردد.

وی بیان داشت: اقدامات گسترده ای برای برگزاری هرچه باشکوه تر این مسابقات صورت گرفته است که می توان به طراحی مشخصات فنی مسابقات، جذب اسپانسر، هماهنگی با ادارات و سازمانهای مختلف استانی و شهرستانی و تبلیغات اشاره کرد.

خاتمی در پایان گفت که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، شرکت مخابرات ایران، استانداری فارس، دانشگاه ازاد اسلامی واحد کازرون، فرمانداری کازرون، اداره فرهنگ و اسلامی شهرستان کازرون، اداره تربیت بدنی، شهرداری کازرون و اداره اموزش و پرورش کازرون ازحامیان این مسابقات می باشند.